Lisäosa vie Forza Horizonin rallipoluille / Uutiset / pelaaja.fi

Lisäosa vie Forza Horizonin rallipoluille

17.10.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
5

Microsoft ja Playground Gams julkaisevat Forza Horizoniin rallilaajennuksen 18. joulukuuta. Lisäosan hinnaksi kerrotaan 1600 MIcrosoft-pistettä eli vajaat 20 euroa.

Laajennuksen rallireittien kerrotaan sijoittuvan emopelin tavoin Coloradoon. Luvassa pitäisi olla korkeampia hyppyjä, uudenlaisia tienpintoja sekä rallikuntoon viritettyjä kaaroja. Lisäksi pakettiin kuuluvat ajo-ohjeita laukovat kartturit.

Lisäosa sisältyy Forza Horizonin kausikorttiin seitsemän autopaketin ja viiden bonusajokin ohella. Kausikortin hinnaksi kerrotaan 4000 MIcrosoft-pistettä eli lähes 50 euroa, ja sen luvataan tarjoavan 15 prosentin säästöt kaikesta sisällöstä.

Forza Horizon saapuu ensi viikolla Xbox 360:lle.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Demoa testailin ja peli kopioi kyllä surutta ideoita mm. Burnout Paradisesta ja Project Gotham Racing- sarjasta. Ei niin sanotusti säväyttänyt vaikka suuri Forza pelien ystävä olenkin.

Käyttäjän ripburger kuva
ripburger

Johtuisko siitä että tekijätiimi koostuu Criterion, Blizzardin ja Codemasterssin entisistä jamppoista. Ei oikein voi sanoa kopioinniksi jos kaverit ovat olleet kehittämässä niitä ideoita.
Eiköhän tässä ole vuoden autopeli sillä kilpailijat ovat jotain NFS-kuraa ja Codemasterssin rahastuksia.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Niin, ehkä olisi ollut sopivampaa käyttää termiä lainaa ideoita em. sarjoista mutta kaikesta huolimatta aika sieluton raakile tuo demo vielä oli. Voi olla, että kunhan täysversion myötä verkkopeli saadaan käyntiin niin se on menoa.

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Ajotuntuma oli demon perusteella karsittu jonkun verran vrt. FM4. Ainakaan omaan lapaseen ei välittynyt se pito todellakaan yhtä tarkasti, oli jotenkin leijuvaa menoa.

Käyttäjän morotti123 kuva
morotti123

Omasta mielestä demo oli mahtava ja demoalueen ulkopuolellekkin pääsin vahingossa:) Ohjaus oli hyvin sovitettu vapaa-ajoon ja driftaus oli lagitonta toisin kuin TDU2:ssa, harmi vain että pelissä on niin vähän biisejä. mutta kun olen ajopelien fani, niin omalla kohdalla vuoden odotetuin peli.

Nostoja