LittleBigPlanet-luojilla jo toinenkin peli valmisteilla / Uutiset / pelaaja.fi

LittleBigPlanet-luojilla jo toinenkin peli valmisteilla

16.08.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tiistaina uutuuspeli Tearawayn paljastanut Media Molecule vahvistaa, ettei paperinen Vita-seikkailu ole vienyt koko studion huomiota täysin. Parhaillaan hyvinkin aikaisessa kehitysvaiheessa on jo myös eräs toinenkin, toistaiseksi vielä varjoissa pysyttelevä peliprojekti.

Studion perustajiin lukeutuva Alex Evans kuitenkin huomauttaa, että pääosin studiossa keskitytään tällä hetkellä Tearawayn kehitykseen. Peli onkin ollut nyt työn alla noin vuoden ajan ja sen parissa pörrää suuren osan ajasta noin 15 kehittäjää. Kokonaisuudessaan Media Molecule työllistää sellaiset puolisensataa ihmistä.

Tuleva projekti saattaa kuitenkin suurella todennäköisyydellä muodostua jälleen hieman massasta poikkeavammaksi teokseksi. Tammikuussa Media Moleculen raportista selvisi, että se käytti hiljattain noin 4,1 miljoonaa puntaa puhtaaseen tutkimustyöhön voidakseen luoda jatkossa innovatiivisia pelikokemuksia ja pysyäkseen teknisen kehityksen eturintamassa.

Ohessa vielä pari kuvaa Tearawaysta sekä sen vielä kertaalleen sen julkistustraileri.

Linkki Tearawayn julkistustraileriin

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gamecube kuva
gamecube

tästä uutisoitiin 2-3 päivää sitten?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä gamecube

tästä uutisoitiin 2-3 päivää sitten?

Uutisen lukemalla saatat saada vastauksen kysymykseesi.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Näyttääpä omaperäiseltä peliltä. 10 tällaista Vitalle ja puhutaan jo rikkaasta pelikokoelmasta laitteelle. Toivottavasti menestyy.