LittleBigPlanet myöhästyy :( / Uutiset / pelaaja.fi

LittleBigPlanet myöhästyy :(

17.10.2008 // Kirjoittanut: Riot
249

Sonyn superarvosteluja ympäri maailmaa keräävä LittleBigPlanet on jo monien kauppojen varastoissa ja pelaajien käsissä, mutta pelin julkaisua joudutaan siirtämään ainakin kolmella viikolla.

Sony ei ole vielä virallisesti kommentoinut asiaa, mutta netistä löytyy jo melko vahvaa faktaa syistä pelin siirtämiseen. Ne ovat varsin uskomattomia. Pelin Afrikka-henkisessä Swinging Safari -kentässä soivassa biisissä on lauseita Koraanista, joka on kuuleman mukaan tosi paha juttu jossain päin maailmaa.

Näillä näkymin Sony joutuu siirtämään pelin julkaisua, joka enteilisi sitä, että peli pitää painaa uudelleen. Mikä varmasti aiheuttaa huikeita kuluja, kun peli on jo monien kauppojen varastoissa odottamassa ensi viikolle kaavailtua julkaisuaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rommel kuva
Rommel

Voi vittu, ei minulla mitään ole Islamia vastaan muuten, mutta kun nuo hihhulit ovat aivan naurettavia! Pieni mutta äänekäs vähemmistö muslimimaissa. Miten vitussa se, että jossain taustalla soi biisi jossa on pari sanaa Koraanista voi viivästyttää julkaisua?

Ajattelisivat edes loogisesti, niiden uskonnon mukainen Jumala on ihan yhtä mahdoton kuin Jahve.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mutta first comment:D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ai second:P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ELÄMÄNI ON PILALLA

Käyttäjän Aatukka kuva
Aatukka

Ei ole kivaa olla PS3 omistaja. Kuitenkin niin hyvä peli.

Käyttäjän Mike kuva
Mike

Päivitys klo 19.15: Sony on virallisesti ilmoittanut, että se on tarkastuksissaan löytänyt LittleBigPlanetista musiikkiraidan, joka sisältää kaksi ilmaisua, jotka voidaan löytää myös Koraanista. Ei näin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hahah... ei voi olla tota :D
ai on jo kauppojen varastossa vai. pitääpä käydä "vierailulla" ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

voi helvetti!!!!! oikeasti mitä vitun väliä sillä on että siellä sanotaan jotai allah allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Käyttäjän madKORfan kuva
madKORfan

Mystinen moka Sonyn kokoiselta yritykseltä.

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Jos minulla on mielikuvitusystävä, jonka nimi on Pentti, ja jossain pelissä tapetaan henkilö jonka nimi on Pentti, niin en minäkään ala riehua hullunlailla ja vaatia pelintekijöitä vaihtamaan nimeä.

Ei näillä hihhuleille pitäisi antaa periksi.