LittleBigPlanet myynyt 1,3 miljoonaa kappaletta / Uutiset / pelaaja.fi

LittleBigPlanet myynyt 1,3 miljoonaa kappaletta

9.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
154

Sony-pomo Kaz Hirai paljasti muutamia PlayStation-lukuja. Hirain paljastamien lukujen mukaan Media Moleculen PS3-tasoloikkaa, LittleBigPlanetia, on myyty maailmanlaajuisesti 1,3 miljoonaa kappaletta. Käyttäjien luomia tasoja löytyy verkosta jo yli 300 000 tuhatta.

PlayStation Networkiin on luotu 17 miljoonaa käyttäjätiliä, joista 2,1 miljoonaa luotiin joulukuun aikana. Storen sisältöä, kuten demoja, videoita ja pelejä, on ladattu yhteensä 330 miljoonaa kertaa.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän John_Rambo kuva
John_Rambo

Oho, ompas paljon kenttiä.
Luulin, että peli olisi myynyt enemmän.

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Niin se hypetys vaan toimii, itsekin pelin ostin. Onhan se hassu, erinomaisesti toteutetty ym...mutta jos sitä vaan haluaa PELATA eikä pelleillä editorilla ym, niin ei se mielestäni vuoden peli ole. Vaikka rakas pelaajalehti niin haluaakin väitää ;)

En ole tosin jaksanut peliä vielä pelata läpi, ehkä siihenkin pitäisi uppoutua ja koittaa vaikka sitä editoria jos siitä saisi enemmän irti. Ehkä mä vaan olen niin casual-pelaaja etten jaksa tuntitolkulla tehdä leveleitä, tai arpoa netistä muiden tekemiä että onko hyviä vaiko eikäkö.. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos säkkipojasta suunniteltiin PS3:n maskottia jossain vaiheessa, niin ei varmaan enää.

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Eikös suunnitelma toteutettu jo, ja se Sackboy ON maskotti? Näin minä ainakin käsitin... Eipä se Mariolle vedä vertoja :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvät numerot LBP:lle.

Samassa tilaisuudessa Kaz ilmoitti myös, että PS3&PSP:n yhteenlaskettu world wide kanta on 61 miljoonaa. PSP:lle tuosta osuudesta kuuluu n. 41 miljoonaa laitetta. Loput PS3:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuo 1,3 milj. ei ole mitään. Nahkasäkkipoju on suuri FAILURE.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Samassa tilaisuudessa Kaz ilmoitti myös, että PS3&PSP:n yhteenlaskettu world wide kanta on 61 miljoonaa. PSP:lle tuosta osuudesta kuuluu n. 41 miljoonaa laitetta. Loput PS3:lle."

Nintendo: Wii + DS = yli 140 miljoonaa.
nuff said.

Käyttäjän Haywoot kuva
Haywoot

Saatanalle kommentiksi että oma casual-LBP-pelaamiseni on juuri sitä, että käyn läpi joka pelikerralla muutaman yhteisökentän ja hyvät päätyvät aina sydänsivuilleni. Omaa kenttää en vielä ole julkaissut kun kenttien teko ei vielä ole niin hallussa, mutta kyllä niitä joku päivä alkaa ilmestymään yhteisöön minultakin.

Uskoisin että myyntiluvut vielä tuosta nousee reilustikin, kun level packejä tulee lisää ja itse pelin hinta laskee...

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Hyvin on myynyt LBP, kun kyseessä on kuitenkin uusi IP, ja kyseessä ei ole mikään toiminta peli, jotka yleisesti myyvät paljon. Eiköhän 2 miljoona lähestyy pian.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

MGS-packit ja tulevaisuudessa FF-packit ja Disneyn omat paketit tulevat varmasti houkuttelemaan lisää pelaajia joukkkoon. +2 miljoonaa on aika saletti LBP:lta. LBP on siis kaukana mistään "failuresta". Peli on saanut hyvän startin. Ja hyvä näin, vaikka peli ei olisikaan kaikkien mieleen niin voivat olla edes sen vuoksi onnellisia, että uusi pelisarja, joka poikkeaa huomattavasti massasta menesetyy ja vieläpä hyvin. Pelin menestys ei ole keneltäkään pois.