LittleBigPlanet-studio tähtää uusiin innovaatioihin

Media Molecule käytti Develop-sivuston saamien tietojen mukaan noin viisi miljoonaa euroa tutkimus- ja kehitystyöhön viime tilikaudellaan. Tavoitteena studiolla on vielä jatkossakin tuoda markkinoille innovatiisia sekä laadukkaita pelejä, vaikka se vaatisi suurtakin riskinottoa.

8.1.2012 11:40

LittleBigPlanetilla päitä kääntänyt Media Molecule tahtoo jatkossakin tulla tunnistetuksi innovativiisista peleistään. Studio onkin jo aikaisemmin ilmoittanut jättävänsä LittleBigPlanet-sarjan taakseen, mutta nyt myös brittitiimin varsinaiset toimenpiteet jatkon kannalta ovat alkaneet tulla julkisuuteen.

Develop-sivuston kaivaman tiedotteen mukaan Media Molecule käytti viime tilikaudellaan noin 4,1 miljoonaa puntaa (n. 5 miljoonaa euroa) tutkimus- ja kehitystyöhön. Tempaus on osa studion pyrkimystä pysyä teknologisen kehityksen eturintamassa ja tuoda tätä kautta uusia ja usein riskialttiita innovaatioita markkinoille laadukkaassa paketissa. Sijoitus ei tapahtunut hassumpaan aikaan, sillä yhtiö on myös ilmoittanut tehneensä noin 3,44 miljoonan punnan edestä voittoa samaisella tilikaudellaan.

Seuraavaksi sopineekin ihmetellä, milloin studion työn hedelmistä saadaankaan ensimmäiset maistiaiset.

Lähde: Develop

Lisää luettavaa