LittleBigPlanet -studio usean "kunnianhimoisen" projektin kimpussa / Uutiset / pelaaja.fi

LittleBigPlanet -studio usean "kunnianhimoisen" projektin kimpussa

27.06.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

LittleBigPlanetin luoneella Media Moleculella on montaa rautaa tulessa. Sonyn omistama brittiyhtiö hakee nettisivuillaan parhaillaan uusia ahkeria työmyyriä riveihinsä voidakseen tuoda maailmaan useammankin uuden pelin.

Yksityiskohdat yhtiön projekteista ovat vielä vähissä. Nettisivuillaan kehitysstudio kuvaa teoksia kuitenkin LittleBigPlanetiakin kunnianhimoisemmiksi ja lupaa ainakin yhden varhaisessa vaiheessa olevan teoksen edustavan niin sanottua AAA-tasoa.

Pelejä ei myöskään kehitetä vain yhdelle alustalle. Luvassa lieneekin näin ollen pelattavaa sekä käsi- että kotikonsolille.

Lähde: Media Molecule

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Sekä tänään on viikon ajan tarjolla ilmainen LBP2 lisäri. Sitten sitä ei saa enää.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Tuon lisärin voisi ladatakkin. Toivon, että ottavat vähän pesäeroa LittleBigPlanettiin, koska se jatko-osa oli hyvin yllätyksetön ja melkeinpä keskinkertainen kokemus. Jotain, joka saa pelaajat varpailleen, kuten ensimmäinen LBP, olisi todellakin tervetullutta.

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona

Pitääpä tuo lisäri käydä lataamassa. Itse odotan kovasti Media Moleculen uutta/uusia pelejä. LBP on ollut todella mukavaa pelattavaa, mutta on uusia ideoita aina virkistävä nähdä.

Nostoja