Live-lähetys: Witcher-kehittäjät kertovat uuden sukupolven roolipelijätistään / Uutiset / pelaaja.fi

Live-lähetys: Witcher-kehittäjät kertovat uuden sukupolven roolipelijätistään

5.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Päivitys kello 21.30: Lähetys on päättynyt. Witcher 3 -paljastuksista voi lukaista tästä. Asiaa GOG Galaxysta löytää vuorostaan tästä.

Alkuperäinen uutinen: E3-pelimessut käynnistyvät ensi viikolla, mutta sitä ennen puolalaisella CD Projektilla on kuitenkin vielä asiaa.

Torstaina 5.6. kello 21.00 Suomen aikaan pelitalo järjestää suorana netissä katsottavissa olevan lähetyksen, jonka keskiössä tullaan näkemään sekä The Witcher 3: Wild Hunt -peli että myös pelilatauspalvelu GOG.com. Odotettavissa on muun muassa tuoretta pelikuvaa uudesta The Witcherista sekä pelin erikoisversion paljastus.

Lähetyksen tilaisuudesta voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Pyh ja pah. CD Project saa ihan rauhassa kiusoitella, minä en heidän ansoihin erehdy. Jos erehtyisin, niin varmaankin hommaisin itseni koomaan aina ensi vuoden helmikuuhun saakka.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Ei tässä voi muuta sanoa kuin hattua nostaa.

Käyttäjän Retro kuva
Retro

Harmi että missasin streamin, mutta näkemäni kuvat, E3 traileri plus muu kertoi jo paljon. Ei tätä malta odottaa yhtään. Upealta näyttää kertakaikkiaan.

Yritinpä myös jo tuota Collector's Editionia ennakkotilailla, mutta ei ainakaan vielä onnistunut. Ainakin näillä näkymin näyttää tulevan vain CDON, GameStop ja WebHalleniin mitä tänne pohjolaan tulee. Mutta eipä näissäkään ollut vielä mokomaa listattuna. PS4 tuo varmaan tulee sitten tilattua. Onpahan ainakin todella hyvä syy hommata tuokin laite.