Liven uudet ominaisuudet paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Liven uudet ominaisuudet paljastettu

3.12.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
30

Microsoft on paljastanut, että 4. joulukuuta ilmestyvän Live-päivityksen yhteydessä Live Arcadeen saadaan Arcade Hits -sarja, johon kuuluvat pelit myydään normaalia edullisempaan hintaan. Sarja vastaa Xboxilla ja Xbox 360:llä nähtävää Classics-halpapelien valikoimaa.

Ensimmäiset Arcade Hits -pelit ovat Bankshot Billiards 2 ja Lumines! Live, joiden hinnat lasketaan 800 Microsoft pisteeseen, sekä Marble Blast Ultra, Small Arms ja Zuma Deluxe, jotka saa omakseen 400 MS pisteen hintalapulla varustettuina. Hits -sarjaa kasvatetaan jatkossa kokoajan.

Päivityksen yhteydessä nähdään myös Xbox-originaaleja ladattavana. Ensimmäisen Xboxin valikoimasta ensimmäisenä ladattavaksi ilmestyy Crash Bandicoot: Wrath of Cortex, Crimson Skies: High Road to Revenge, Halo, Fable, Fuzion Frenzy sekä Psychonauts. Lisää Xbox-originaaleja lisätään valikoimaan myöhemmin. Xbox-originaalit myydään 1 200 MS pisteellä.

Päivitys parantaa myös palvelun yhteisöllisyyttä. Uusina ominaisuuksina käyttäjät pääsevät muun muassa tarkastelemaan kaveriensa kaverilistoja. Dashboardille on tuotu myös kehittyneemmät perheasetukset, kuten ajastin jonka avulla vanhemmat voivat rajoittaa lastensa liikaa pelaamista.

Liven päivitys tulee ladattavaksi 4. joulukuuta ilmaiseksi kaikille konsolin omistajille.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kuulostaa hienolta.

Käyttäjän Lord T kuva
Lord T

Hyvältä kuulostaa noi uudet ominaisuudet....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Suurimpia uudistuksia lienee myös 1080p divx/xvid toisto.Kelpaa kyllä.

Käyttäjän sunglasses kuva
sunglasses

Tätä on kyllä ooteltu jo jonkin aikaa. Tänään pitänee mennä osteleen ms pointseja että sais ladattua noita xbox originaaleja. Hienoo myös että tuo ikä-bugi korjaantuu tämän myötä.

Käyttäjän Ludovico kuva
Ludovico

Hienoa. Tulee mieleen monia xbox-pelejä, jotka toivon mukaan tulee ladattavaksi. Itse olen hommannut 360:n kolme kuukautta sitten ja alkuperäinen xbox jäi väliin. Yllättäen monet xbox-pelit ovat kiven alla, kun niitä ei näytä löytyvän kaupan hyllyiltä. Jos löytyy, niin ne on joko uudempia tai sitten vain sellaisia jotka eivät kolahda allekirjoittaneelle. Olen kovasti yrittänyt löytää Blackiä tai Call of Cthulhua, mutta tuloksetta.

Eikös tuo Lumines Live! ole ollut jo 800 pistettä jo jonkun aikaa vai muistanko väärin? Zuma tulee kyllä hommattua, kun on sen verran koukuttava.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Päivitys parantaa myös palvelun yhteisöllisyyttä."

Turha päivitys siis minulle. Minulla ei ole kavereita eikä tule.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kait nuo divx videot voi lisätä kovalevyltä/muistitikulta? Tai ainaki siis katsoa niitä sen kautta? Ei tarvi PC:n välityksellä tehdä siis.

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Eipä muuta kuin Microsoft Pointseja ostamaan. Vanhan Xboxin pelit ovatkin jääneet suurimmalti osin kokematta, nice going.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kait nuo divx videot voi lisätä kovalevyltä/muistitikulta?"

XO toistaa videoa ja musiikkia ulkoiselta kovalevyltä/muistitikulta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Live arcade pelit ovat suurimmaksi osaksi parempia kuin useimmat varsinaiset wii pelit, mutta maksavat vain murto-osan wiin tekeleistä.

Boxi on paras!!!!!!!