Livessä 10 miljoonaa käyttäjää / Uutiset / pelaaja.fi

Livessä 10 miljoonaa käyttäjää

7.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
26

Microsoft ilmoitti, että 10 miljoonaa Xboxin omistajaa on kytkenyt koneensa verkkoon. Luku sisältää sekä kulta, että hopeajäsenet. Microsoft oli suunnitellut Liven käyttäjämäärän kasvavan näin suureksi vasta puolen vuoden kuluttua, joten palvelun kasvu käy huomattavasti suunniteltua nopeammin. Xbox Live on saatavilla yhteensä 26 eri maassa.

Xbox Live on verkkopelien lisäksi tunnettu ladattavasta sisällöstään. Suomessa Livestä on saatavilla pelidemoja, Live Arcade -pikkupelejä, videoita, taustakuvia, pelaajakuvia ja päivityksiä. Amerikassa ja muutamissa Euroopan maissa Live toimii myös elokuvien ja tv-sarjojen vuokrauspalveluna.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Hieno määrä. Hyvästä palvelusta on kuitenkin kysymys,joten ei se niin ihme.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika hanurista on vaan maksaa siitä, pc:llä ja ps3:lla on onneksi ilmaista vekkopalvelut!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Älähän nyt, on pc:llä se windows live palvelu!
suurinosa ps3:n omistajista on todennäköisesti psn-käyttäjä, jospa siitäkin uutisoitaisiin, mutta kun ei. Tässähän oikeastaan uutisoidaan siitä, kuinka moni maksaa palvelusta. anteeksi ''palvelusta''

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Vielä kun saataisiin tuo Videomarketplace tänne pohjolaankin,mutta eikös sana (Eurooppa=Englanti,Ranska,Saksa).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jep jep pelaajia löytyy valitettavasti vain live on niin surkea ettei sillä voi pelata ja tästä lagihelvetistä vielä joutuu maksamaan EI NÄIN!!!
en maksa enää senttiäkään ennenku alkaa pelit toimimaan livessä.maailman kehittynein verkkopeli blaa blaa jutut sai ostamaan boxin vaikka olisin voinu päivittää peeceetä samalla rahalla eikä olisi huolta tahmeasta livestä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ihan kyllä kiitettävä määrä käyttäjiä :)

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

On näköjään porukkaa aika reilusti rekisteröitynyt, jopa niin paljon että vähintään yksi idiootti mahtuu jokaiseen liven välityksellä käytävään peliin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämä 10 miljoonaa taitaa olla sitten se tulevan Xbox 720/1080 käyttäjä kunta.

Kun Blu-Ray voittaa ja Microsoft ei halua käyttää Sonyn formaattia niin Xbox 720/1080 pelit ladataan netistä kovalevylle ja Xboxien käyttäjä kunnasta 10 miljoonalla on netti yhteys.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Aika hanurista on vaan maksaa siitä, pc:llä ja ps3:lla on onneksi ilmaista vekkopalvelut!"

Ei pidä paikkaansa, joudut maksamaan normaalin internet maksun kuten kaikissa muissakin on-line PC-peleissä. PS3 on normi-PC jonkun mielestä coolissa kotelossa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

aika paljon tekevät rahaa livellä, ihme että onnistuivat, ei olisi ikinä uskonut että ihmiset ovat niin tyhmiä että maksavat nettipelaamisesta peleissä jotka muilla alustoilla on ilmaisia.