Lohikäärmeet nousevat siivilleen marraskuussa – World of Warcraftin Dragonflight-laajennus päivättiin

Luvassa on uusi rotu-hahmoluokkayhdistelmä, lohikäärmelentelyä, luolasto ja raidi.

1.10.2022 08:01

World of Warcraftin seuraava laajennus saapuu marraskuussa.

Blizzard on paljastanut Dragonflightin julkaisuajankohdan ja laajennuksen sisältöä uudessa blogipäivityksessään. Pelaajille on luvassa uusi rodun ja hahmoluokan yhdistelmä, lohikäärmelentelyä sekä tietenkin uusia alueita luolastoineen ja raideineen.

Ensimmäistä kertaa World of Warcraftin historiassa peli saa uuden rotu-hahmoluokkayhdistelmän. Drachtyr-rodun Evoker-hahmoluokassa pelaajat voivat vaihtaa humanoidi- ja lohikäärmeolomuodon välillä. Hahmoluokan kerrotaan perustuvan liikkuvaan pelityyliin, jolla pelaajat voivat aiheuttaa vahinkoa etäältä tai auttaa pelitovereitaan parantajan asemassa. 

Dragonflight päästää pelaajat nimensä mukaisesti myös lohikäärmeiden kyytiin. Lohikäärmelentämistä kuvataan taitopohjainen tavaksi liikkua ilman halki omalla lohikäärmeellään. Lohikäärmettään pääsee myös kustomoimaan edetessään laajennuksen sisällön halki.

Laajennus sisältää myös isoja uudistuksia World of Warcraftin hahmoluokkiin sekä ammattijärjestelmään. Dragonflight sisältää myös kaikkiaan kahdeksan luolastoa. Laajennuksen ensimmäinen kausi taas käynnistyy 12. joulukuuta, jolloin myös uusi Vault of the Incarnates -raidi avautuu pelaajille.

World of Warcraft Dragonflight julkaistaan 29. marraskuuta klo 1 Suomen aikaa. 

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa