Lokakuu on taas kauniin suomalaisfantasian aikaa – Trine 4: The Nightmare Prince päivättiin trailerin kera / Uutiset / pelaaja.fi

Lokakuu on taas kauniin suomalaisfantasian aikaa – Trine 4: The Nightmare Prince päivättiin trailerin kera

8.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Trine 4: The Nightmare Prince, Trine 4, The Nightmare Prince, trine, Frozenbyte, Suomi, julkaisupäivä, 8. lokakuuta

Trine 4: The Nightmare Prince ilmestyy 8. päivä lokakuuta, helsinkiläiskehittäjä Frozenbyte ja julkaisija Modus Games ovat vahvistaneet tuoreella trailerilla.

Peli ilmestyy samanaikaisesti niin Switchille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:lle noin 30 euron hintaan. Samana päivänä julkaisunsa näkee kyseisillä alustoilla myös Trine: Ultimate Collection, johon on mahdutettu mukaan kaikki neljä sarjan osaa noin 50 eurolla. Molempia paketteja on luvattu myyntiin fyysisenä ja digitaalisena.

Tuore Trine 4:n traileri paneutuu täysin pelikuvaan ja esittelee sen voimin tietysti uusia ympäristöjä kuin tuttujen hahmojen kasvanutta kykytarjontaa. Täydestä neljän pelaajan yhteishupailusta näytetään siitäkin esimerkkejä. Kotisivuillaan Frozenbyte on samalla hehkuttanut, kuinka Trine 4:n on määrä olla sarjansa tähän asti suurin peli.

Lähde: Frozenbyte

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Viikon paras uutinen?!

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Onhan tää ihan älyttömän komee ja huippu musiikilla höystetty, mutta kuitenkin sitä samaa paskaa mitä aikaisemminkin. Trine 2 jälkeen olisi voinut jo lyödä hanskat tiskiin tämän osalta. Käyttäisivät energian johonkin "uuteen" peliin.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Kuros

Käyttäisivät energian johonkin "uuteen" peliin.

Ei kannata enää Has-Been Heroesin ja Shadwenin jälkeen.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Muistui mieleen joku muutaman vuoden takainen pelaajan uutisotsikko, jossa Frozenbyte pyyteli anteeksi pelaajilta. En muista mitä pyytelivät anteeksi tai oliko syytä, mutta ostamatta jää koska ovat taipuneet ja menneet nöyristelemään pelaajille.

Edit: Trine 3 -draama jatkuu – suomalaisstudio pyytelee anteeksi masentavalla videolla

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Täytyy varmaan ostaa pari kipaletta vastapainoksi kun kuullut että jotkut janarit jättää ostamatta nyyhkyprotestina

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kaikenlaisia syitä ostaa tai olla ostamatta tuote. Samaa meininkiä kuin (käyttäjien) peliarvostelut kun pitää heittää joko nolla tai kymppi että saa keskiarvon "oikeaksi". Nykyään ei riitä että ostaa tai on ostamatta itse tuotteen takia tai arvostelisi tuotetta omassa arvostelussaan eikä yrittäisi keikuttaa keskiarvoa.