Lokakuussa kärsitään – Doom: Annihilation sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Lokakuussa kärsitään – Doom: Annihilation sai julkaisupäivän

16.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Universalin tuleva pelielokuva Doom: Annihilation on päivätty 1. lokakuuta, jolloin raina saapuu suoraan kauppojen hyllylle.

Uusimmassa pelisovituksessa tiedemiehet ovat löytäneet Marsin Phobos-kuusta muinaisen portin Helvettiin, josta tähän todellisuuteen syöksyvät demonit saavat eteensä eliittijoukon sotilaita.

Elokuvan ohjauksesta vastaa Tony Giglio, ja sen pääosassa nähdään muun muassa Amy Manson, Louis Mandylor ja Nina Bergman

Doom: Annihilation julkaistaan 1. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Onneksi kukaan ei pakota meneen sentäs katsomaan sitä :)

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Ai, tähänkin on oikein keksitty laittaa nainen pääosaan.

Lainaus frozen

Onneksi kukaan ei pakota meneen sentäs katsomaan sitä :)

Teknisesti ottaen tätä ei voi "mennä katsomaan", sillä elokuva on niin surkea, että se julkaistaan suoraan ns. straight to dvd.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Suunnilleen kaikki on jo tuossa uutiskuvassa niin väärin, että ei ole mitään mielenkiintoa elokuvaa kohtaan. Ensinnäkin pienikokoinen nainen sen kokoisen aseen kanssa, että itsellänikin olisi tuollaisen kanssa ongelmia ja toisekseen tuo itse miljöö näyttää niin (huonolta) lavasteelta kuin olla ja voi.

Tosin ihan sama vaikka kuvassa olisi täydellinen Doomguy/Doom Slayer, niin tuskin tämä leffana mitenkään ihmeellinen on. Eikös muuten pelien hahmolla ole nimenomaan se puku, joka lisää kaikkia attribuutteja, joten sen kautta tuonkaan kokoisen aseen piteleminen ei olisi ongelma sen kanssa. Nyt sitä pitelee pienikokoinen ihminen perusvetimissä.

No, eipä tästä varmaan kukaan mitään ihmeellistä odottanut. Pelaajat katsoo tuon varmaan jostain suoratoistosta, ihan kuten tuntuu ihmiset katsovan kaikkea muutakin täyttä shittiä, kuten niitä megahai-elokuvia jne.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

onko yhtäkään hyvää doom -elokuvaa tehty? katsomisen arvoista?

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu
Lainaus zerodaunholy

onko yhtäkään hyvää doom -elokuvaa tehty? katsomisen arvoista?

Yksi virallinen elokuva on tehty aikaisemmin. Katsottava b-elokuva kunhan unohtaa että on doom-elokuva

Nostoja