Super Nintendon ajoista asti tuttu roolipelisarja Star Ocean jatkuu 27. lokakuuta. Square Enix ja sarjaa alusta asti luotsannut japanilaiskehittäjä tri-Ace vahvistavat, että sarjan kuudes pääosa Star Ocean: The Divine Force käynnistää seikkailunsa syksyllä niin PS5:llä, PS4:llä, Xbox Seriesillä, Xbox Onella kuin pc:llä.

Julkaisupäivän vahvistumista on juhlistettu useammallakin uudella videolla. Tuorein traileri antaa ensin tyyliteltyjä näyttteitä pelin tarinasta ja toiminnasta, kun taas Mission Report: #1 -videon myötä The Divine Forcen reaaliaikaisiin taisteluihin päästään syventymään astetta yksityiskohtaisemmin.

Kolmas tarjolla oleva video puolestaan antaa osviittaa pelin alkuhetkistä. Pätkä koetaan pelin päähenkilökaartiin kuuluvan Raymondin näkökulmasta. The Divine Forcen erikoisuuksiin lukeutuu kuitenkin se, että yhtälailla pelin voi kokea myös prinsessa Laetician kokemuksia painottaen. Hahmoista Raymond on tutumpi avaruusmatkustamisen kaltaisten scifimahdollisuuksien kanssa, kun taas Laeticia on peräisin alkukantaisemmasta ja näin siis myös enemmän fantasiahenkisemmästä ympäristöstä.

Lisää luettavaa