The Long Darkin hyytävä selviytyminen mullistui jättipäivityksellä / Uutiset / pelaaja.fi

The Long Darkin hyytävä selviytyminen mullistui jättipäivityksellä

19.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Mullistava suurpäivitys on julkaistu selviytymispeli The Long Darkiin. Wintermute Reduxiksi kutsuttu kokonaisuus laittaa käytännössä uusiksi peliin tähän mennessä julkaistut kaksi episodia, mikä auttaa syventämään niitä tarinallisina elämyksinä ja tarjoilee jossain määrin uutta pelattavaakin.

Episodeja on muovattu usean keskeisen teeman mukaisesti. Tarinankerrontaa on tehostettu uudella kaiken dialogin kattavalla ääninäyttelyllä sekä animaatiotyöllä, ja monet elokuvamaisemmat hetken on luotu uusiksi. Iso osa dialogista on kirjoitettu ja äänitetty samalla uudelleen, joita tukemaan mukaan on saatu muun muassa lisää tarinallisia yksityiskohtia ja tapahtumapaikkoja.

Pelillisesti isoja muutoksia nähdään tehtävärakenteessa, josta on pyritty tekemään aiempaa vapaaluontoisempaa. Sivutehtävien roolia on myös paranneltu ja monia tehtävätavoitteita on viilattu uusiksi oikeanlaisen haasteen tavoittamiseksi.

Uusitut episodit eivät ole yhteensopivia pelin aiempien tarinatallennusten kanssa. Mikäli kaksi ensimmäistä episodia on kuitenkin ehtinyt jo läpäisemään, pääsee ensi vuonna avautuvaan kolmanteen episodiin sentään automaattisesti käsiksi, kun se vain valmistuu ja julkaistaan.

Aivan kaikki päivityksen muutokset eivät koske pelin tarinatilaa. Selviytymisosuudessa tarjolle on saatu samalla niin uusi esine, haaste kuin nälkiintymisen suhteen auttava buffi. Käyttöliittymää on myös viilattu ja joukko bugikorjauksia esitelty.

Laajasti uudistuksia on lueteltu pelin foorumeilla. Uuteen tarinameininkiin on mahdollista tutustua uudella trailerillakin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

tämä on hyvä peli. mutta oonko käsittänyt väärin että tässä on yhteensä vain kolme episodia eikä viittä?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus zerodaunholy

tämä on hyvä peli. mutta oonko käsittänyt väärin että tässä on yhteensä vain kolme episodia eikä viittä?

Ihan oikeassa olet, viisi niitä on tosiaan tulossa.

Panu

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Tähän on tulossa myös Pro ja X päivitykset.

Nostoja