Loottilaatikot saavat lähteä Rocket Leaguesta joulukuussa, näin se tapahtuu / Uutiset / pelaaja.fi

Loottilaatikot saavat lähteä Rocket Leaguesta joulukuussa, näin se tapahtuu

1.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Rocket League, Psyonix, urheilu, loottilaatikko, blueprint,

Psyonixin lupaus poistaa loottilaatikot Rocket Leaguesta on taas askeleen lähempänä toteutumista. Pelin kotisivuilla kehittäjä on tarkentanut viimein, miten tämä on varsinaisesti tapahtumassa.

Muutoksen on määrä astua voimaan joulukuun aikana, jolloin pelaamalla ansaittavat satunnaislaatikot korvataan otteluista saatavilla Blueprints-suunnitelmilla. Kukin sinikopio edustaa aina yhtä yksittäistä pelissä saatavilla olevaa esinettä, jonka rakentaminen on mahdollista uutta Credits-valuuttaa käyttäen. Creditsit korvaavat nykyisin käytössä olevat avaimet, joten niitä käytetään vastaisuudessa myös pelin kausittaisten Rocket Passien ostoon.

Toiveena Psyonix on tarjota uudella järjestelmälle pelaajille enemmän läpinäkyvyyttä sen suhteen, mihin he voivat käyttää pelissä rahojaan.

Valuuttaa voi hyödyntää myös uudessa Item Shop -kaupassa, jossa pyöritetään tasaisin väliajoin tarjolla niin vanhoja kuin täysin uusia pelissä nähtäviä esineitä.

Kun muutoksen aika koittaa, muuttaa Rocket League automaattisesti pelaajilla vielä jäljellä olevat avaimet krediiteiksi ja laatikot blueprinteiksi. Blueprintit kuuluvat osaksi aina jotain esinesarjaa, joten käännöksiä ei tehdä summittaisesti, vaan ne tapahtuvat pelaajilla hallussa olevien laatikoiden mukaan.

Mitä tulee Rocket Leaguessa tehtäviin vaihtokauppoihin, ei sitä muutoksen myötä voi harrastaa esineiden kanssa, jotka on hankittu krediittejä käyttämällä. Keskittyminen on siis jatkossa otteluista saatavilla ilmaisilla esineillä.

Lähde: Rocket League (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP
Lainaus

jossa pyöritetään tasaisin väliajoin tarjolla niin vanhoja kuin täysin uusia pelissä nähtäviä esineitä.

Kierrättävät kaupat, kuten Fortnitessa ja CTR:ssä, ovat vaan niin hirveitä! Eikä pelissä muutenkaan saa suoraan ostettua haluamaansa sisältöä, vaan pitää kerätä piirustuksia, jota kautta tuotteen voi sitten ostaa. En muutenkaan ole minkäänlaisten mikromaksujen kannalla maksullisessa pelissä, niin sitten tarjotaan tällaista. Parempi kuin arpalaatikot, mutta ei kuitenkaan mitenkään paras systeemi.

Nostoja