Loottilaatikot tippuvat pian Ghost Recon: Wildlandsiin / Uutiset / pelaaja.fi

Loottilaatikot tippuvat pian Ghost Recon: Wildlandsiin

26.01.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
13

Ghost Recon: Wildlands -pelaajat pääsevät pian keräilemään varustelaatikoita.

Battle Crates -nimellä kulkevat loottilaatikot saapuvat Ghost Recon: Wildlandsiin kuun loppuun mennessä ilmestyvässsä päivityksessä. Kosmeettisia esineitä sisältävät laatikot ovat ostettavissa 400 pelin sisäisellä krediitillä. Laatikko sisältää kolme esinettä, joita pelaajalla ei ole vielä hallussaan. Pelaajien tarjolle tulee Ubisoftin mukaan kaikkiaan yli 200 esinettä.

Ubisoftin mukaan varustelaatikoilla ei ole vaikutusta pelaajien etenemiseen Ghost Recon: Wildlandsissa. Pelaajat voivat noukkia päivityksen ilmestyessä myös kaksi ilmaista laatikkoa Ubisoft Club -palvelun kautta.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Kosmeettisia esineitä --
-- sisältää kolme esinettä, joita pelaajalla ei ole vielä hallussaan.
-- varustelaatikoilla ei ole vaikutusta pelaajien etenemiseen --

Tämä on kuin oppikirjasääntöjen mukaan tehty! Ei minkäänlaista valittamista tällaisesta.

Mikäli joku noita haluaa ostaa niin voi, ja julkaisija voi sillä tienata jotain. Minusta se on win-win.

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ
Lainaus zappah

[quote]Kosmeettisia esineitä --
-- sisältää kolme esinettä, joita pelaajalla ei ole vielä hallussaan.
-- varustelaatikoilla ei ole vaikutusta pelaajien etenemiseen --[/quote]Tämä on kuin oppikirjasääntöjen mukaan tehty! Ei minkäänlaista valittamista tällaisesta.

Mikäli joku noita haluaa ostaa niin voi, ja julkaisija voi sillä tienata jotain. Minusta se on win-win.

Oikeastaan jopa paremmin kuin monessa muussa pelissä. "Kosmeettisia esineitä, joita pelaajalla ei vielä ole hallussaan" Monessahan taitaa homma mennä siten että voi saada saman esineen uudestaankin, mistä ei sitten käytännössä hyödy mitenkään. Ainakin joissain CoDeissa meni kuulemma homma joskus niin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus BrenkQ

Oikeastaan jopa paremmin kuin monessa muussa pelissä.

Eli kuin oppikirjasääntöjen mukaan. Noin ne pitäisikin tehdä, ainakin jos kyseessä on täysihintainen peli.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tarvi sitten tämäkin hyvä peli mennä pilaamaan. Edit: Okei, ilmeisesti kyseessä ei ole täysin peliä pilaava systeemi, mutta oliko tälle nyt sitten mitään tarvettakaan?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

-- oliko tälle nyt sitten mitään tarvettakaan?

Ainakin niiden puheiden perusteella että ei enää saada tarpeeksi massia kehityskuluihin nähden. Ja mitä tuo nyt haittaakaan jos peruspeli on ollut ok eikä sitä muuteta ja nyt tulee sen päälle jotain turhaa krääsää niiden ostettavaksi, jotka niin tahtovat tehdä.

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ
Lainaus zappah

[quote="BrenkQ"]Oikeastaan jopa paremmin kuin monessa muussa pelissä.[/quote]Eli kuin oppikirjasääntöjen mukaan. Noin ne pitäisikin tehdä, ainakin jos kyseessä on täysihintainen peli.

Niin no juurikin näin

Käyttäjän Patemies kuva
Patemies

Viime vuoden huonoin peli. Kaikki gameplaystä graffoihin, ääninäyttelyyn ja tarinaan on epäonnistunutta. Tästä pelistä olen vahvasti samaa mieltä Metacriticin kanssa.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Noh oikeus mielipeitsiin kaikilla :D mutta omasta mielestä tämä ei ollut mikään huono teos, vaikkakin tästä ei saa läheskään niin paljon irti jos ei pelaa kavereiden kanssa. Mitä lootti laatikoihin tulee niin ovat kyllä hyvin tehty, mutta tulevat omastamielestä vähän myöhässä. Olisi varmasti enemmän ostajia jos olisi tullut samoihin aikoihin kun peli julkaistiin. Itse en ainakaan see pelille uudelleenpeliarvoa, mutta kyllä se hauskaa oli silloin sen koke ensinmäistä kertaa :D

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus Patemies

Viime vuoden huonoin peli. Kaikki gameplaystä graffoihin, ääninäyttelyyn ja tarinaan on epäonnistunutta. Tästä pelistä olen vahvasti samaa mieltä [url="http://www.metacritic.com/game/pc/tom-clancys-ghost-recon-wildlands"]Metacriticin kanssa[/url].

Oho onpa taas vaihteeksi huonot arvosanat yhdellä viimevuoden parhaista peleistä, juuri tämän takia näihin paska maallikko arvostelijoiden keskiarvoihin en kuuna päivänäkään tule luottamaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus gurgi

-- maallikko arvostelijoiden keskiarvoihin --

Mikä on "maallikko arvostelija"? Ei tuolla ole kumpikaan keskiarvo erityisen kehuttava, katsoi sitten "maallikkojen" tai virallisempien arvostelijoiden tulosta.