Loppukesän yllättäjä Remnant: From the Ashes nappaa ilmaista lisäseikkailtavaa / Uutiset / pelaaja.fi

Loppukesän yllättäjä Remnant: From the Ashes nappaa ilmaista lisäseikkailtavaa

10.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Remnant: From the Ashes, Gunfire Games, Leto's Lab, päivitys,

Pari kappaletta ilmaisia sisältölisiä tekee näin syyskuussa tuloaan monille positiiviseksi yllätykseksi osoittautuneeseen Remnant: From the Ashesiin. Ensimmäinen on vielä tällä viikolla 12. päivä ilmestyvä Adventure Mode -ominaisuus, jota seuraa 19. päivä lisäluolasto Leto's Lab.

Adventure Mode auttaa monipuolistamaan perusseikkailua mahdollistamalla pelin satunnaisesti luotavien maailmojen yksittäisten uudelleenrakentamisen, kun näiden pääpomon on onnistunut päihittämään. Tämä voi muuttaa muun muassa maailmoissa olevien luolastojen sijaintia, vihollisantia ja muita yllätyksellisempiä löytöjä ilman, että pelaaja joutuu nollaamaan pelin tarinaa tai matkan varrella kerättyjä esineitä ja kykyjä. Se antaa siis enemmän sivupuuhastelumahdollisuuksia päätarinan varrelle.

Leto's Lab on puolestaan uusi Maasta löydettäväksi tuleva luolasto, jossa saadaan lisää valoa Remnantin maailman taustoista. Tarjonnaltaan sen kerrotaan koostuvan kevyistä pulmista, intensiivisistä taisteluista ja kokonaan uudesta pomotaistelusta.

Remnant: From the Ashes tupsahti pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle elokuun lopulla. Pelaaja-lehden Janne Pyykkönen tutustui peliin hiljattain videon muodossa.

Lähde: Remnant: From the Ashes (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.