Loppukuusta romutetaan oikein kunnolla – tuhontäyteinen Teardown päivättiin Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Loppukuusta romutetaan oikein kunnolla – tuhontäyteinen Teardown päivättiin Steamiin

19.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Teardown, Early Access, Dennis Gustafsson, Tuxedo Labs

Videokuvissa jo ennakkoon tuhottavilla kentillään hurmannut Teardown on pian ensimmäisten halukkaiden pelattavissa. Peliä työstävä Dennis Gustafsson vahvistaa, että Teardownin varhaisjulkaisuvaihe käynnistyy Steamissa 29. lokakuuta.

Peli julkaistaan aluksi varustettuna viidellä kentällä, joita päästään koluamaan niin noin 20 kampanjatehtävän kuin hiekkalaatikkotilan merkeissä. Aikeena Gustafssonilla olisi pitää Teardownia early access -kuosissa ainakin vuoden verran, minkä aikana odotettavissa on tietysti uusia kenttiä, mutta myös tuore haastetila ja kenttäeditori.

Ideanahan Teardownissa olisi suorittaa joukko ryöstötehtäviä, jotka tapahtuvat pelimaailmaa tuhoisasti muokkaamalla. Esimerkiksi seiniä murskaamalla ja lyhtypylväitä kaatamalla itselleen voi luoda tehokkaan polun, jolla saadun tavoitteen voi selättää mahdollisimman sujuvasti.

Ohessa parin kuukauden takainen videoesittely Teardownin perusominaisuuksista.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Teknisesti vaikuttava, mutta en ole oikein vakuuttunut pelillisestä sisällöstä. Esineiden keräämistä aikarajan sisällä, haastetiloja ja hiekkalaatikko? Kauanko tuollaista oikeasti jaksaa pelata?

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Tuskin koskaan saadaan mallinnettua eri materiaalien hajoamista kuten puun lasin metallin? Nyt hajotetaan vain geneerisiä pikseleitä.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Audiovarmennus

Tuskin koskaan saadaan mallinnettua eri materiaalien hajoamista kuten puun lasin metallin? Nyt hajotetaan vain geneerisiä pikseleitä.

Noita :P