Loppukuusta taas kauhistellaan – Amnesia: Rebirth esiintyy pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Loppukuusta taas kauhistellaan – Amnesia: Rebirth esiintyy pelikuvavideolla

2.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Amnesia: Rebirth, Amnesia, Frictional Games, kauhu, pelikuva

Loppukuusta lähestyvään Amnesia: Rebirthiin voi ottaa nyt viiden minuutin pituisen pelikuvapulahduksen.

Uudella IGN-sivuston kautta julkaistulla videolla otetaan silmäys niin pelin ympäristöihin, muutamiin kauhisteluhetkiin sekä erityisesti pulmanratkontaan. Kehittäjä Frictional myös huomioi, että vaikka videomateriaali pyörii renderöintierheen johdosta 30 ruutua sekunnissa, on pätkä nauhoitettu 60 fps -ruudunpäivityksellä pyörineestä pelistä.

Amnesia: Rebirth tuodaan Windows-, Mac- ja Linux-koneille sekä PlayStation 4:lle 20. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Sääli, että lähdettiin taas Amnesian suuntaan. Olisin toivonut jatkoa tai uutta tulemista Somaan. Amenisia silloin kuin sitä aloin pelata oli liian vanhan näköinen. Tuntuu kuin eri vuosituhannelta. Ei vain enää pystynyt pelaamaan ihan tuosta vinkkelistä.

Ei Somakaan mikään graaffinen tykitys ollut, mutta oli sentään pelattava. Lisäksi Soman maailma tuntui heti paljon kiinnostavammalta. Oikeastaan vastaan tarinallista scifi kauhua kuin Soma ei ole toista tullut vastaan. Ehkä siksikin harmittaa, että tämä on jo kolmas Anmenisia.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Minulle Amnesia taas on odotettu jatko-osa (sikamasiina ei ollut Frictionalin kehittämä, minkä huomasi laadussa). Toivottavasti tämä yltää ensimmäisen osan tasolle. Miljöö ja äänimaailma ei kauhistuttanut kovinkaan tämän trailerin perusteella (päähenkilö puhuu liikaa), mutta innolla odotan lopullista peliä. Oli se ensimmäinen sen verran pelottava ja puzzlet kinkkisiä.