Loppuvuodeksi riittää Live Arcadea / Uutiset / pelaaja.fi

Loppuvuodeksi riittää Live Arcadea

13.07.2006 // Kirjoittanut: LassiK
6

Juuri nyt Live Arcade -keskiviikot lanseerannut Microsoft on päivittänyt palvelun julkaisulistaa. Kuivan kauden jälkeen tulossa on paljon Marketplacelta ostettavaa Xbox 360 -pelattavaa.

Mad Tracks on Load Inc -pelitalon "autobilepeli". Linkin takaa löytyy sekä ladattava pc-demo että ruutukaappauksia. Peliä kannattaa odotella elokuun aikana.

Fysiikkapohjainen RoboBlitz-3d-toimintapeli ilmestyy myös elokuun aikana.

Erittäin mielenkiintoinen tapaus on jo pitkään sharewarena ja Valven Steam-palvelun kautta jaeltu Darwinia, joka on ainutlaatuinen väännös pc:n tosiaikastrategiapeleistä. Peli julkaistaan Live Arcadessa loppuvuonna.

Säännötöntä koripalloa ja goottityttöjä(!) sisältävä HoopWorld oli julkaisulistoilla jo tämän vuoden keväälle, mutta nyt peliä odotellaan epämääräisen "2006"-päivämäärän kanssa.

Crystal Questin Live Arcade -version tekijöiden uusi Novadrome kuuluu syksyn valikoimaan. Pelistä ei ole vielä jaeltu kuvia, mutta tiedossa on että pelissä kaahaillaan buggy-autoilla ja jahdataan ötököitä jonkinlaisilla taisteluareenoilla. 26 autoa, 90 kenttää ja viisi eri pelitilaa, tiedote lupaa.

Outpost Kaloki X:llä kyntensä näyttänyt NinjaBee tuo Arcadeen "hyvin pian" Cloning Clyde -tasohyppelyn. Yksinpelin lisäksi mukana on sekä yhteistyötila että mahdollisuus kilpailla neljän pelaajan kesken. Peli ilmestyy 19. heinäkuuta.

Popcapin valikoiman seuraava on syksyllä ilmestyvä Heavy Weapon, jota voi testata webissä selainpelinä.

E3:ssa esitellystä Lumines Livestä odotetaan yhä lisätietoja. Ainoa uusi informaatio on, että esimerkiksi pelin moninpelitilasta joutuu maksamaan erikseen. Lisäksi Microsoft-pisteillä saa uutta musiikkia ja muita ominaisuuksia.

Mac-peleistä tunnetulla Freeverse-pelitalolla on loppuvuodelle kaksi nimekettä. Totem Balls hyödyntää Live Vision -kameraa ja peliä ohjataan elehtimällä EyeToy-pelien tapaan. Pinball on perinteinen flipperi.

Neljän pelaajan toimintaa lupaa sivulta kuvattu Small Arms, joka yhdistää tasoloikkaa ja mahdollisuuden 360-asteen räiskintään. Siitäkin voi tulla yllättävä bilehitti.

Jo ladattavana oleva Mutant Storm saa jatkoa Mutant Storm Empirestä. Geometry Warsin sukulaissielu on nostanut tekijänsä PomPom Gamesin kulttisuosioon - nähtäväksi jää mitä uutta seuraava versio tuo pöytään näyttävän grafiikan lisäksi.

Kolikkopelipuolen klassikoiden lista on yhä pitkä. Vielä kesällä pitäisi ilmestyä Ultimate Mortal Kombat 3. Myös odotettu Street Fighter 2 (kuvassa) kummittelee yhä "näillä hetkillä"-listalla. Midwaylta tulossa ovat myös Paperboy, Cyberball, Root Beer Tapper ja Defender.

Namcon valikoimaan kuuluvat Pac-Man ja Ms. Pac-Man, Rally-X, Dig Dug ja Galaga.

Segalta saadaan perinteikäs Sonic the Hedgehog, ja Konamin valikoimasta Contra, Time Pilot, Scramble, Track & Field ja Super Contra.

Microsoftin lausuntojen mukaan tarjokkaita Live Arcadeen olisi jo niin paljon, että pääsyvaatimuksia tiukennetaan jatkuvasti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Unohtuiko Street Fighter 2 uutisesta? Eikös se ilmesty ensi kuussa!?

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Näitä niitä on tässä jo odoteltukin. Lumines Live! on tällä hetkellä XBLA odotuslistan ykkösenä.

Käyttäjän Jokkeboy kuva
Jokkeboy

Itselleni nuo Pac-Man ja Sonic the Hedgehog kuulostavat erityisen hyviltä, todella upea asia tuo Live Arcade.

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Darwinia ja Lumines Live. Totisesti, kovaa kamaa tulossa. Mutta kyllä mukaan mahtuisi vielä Bungien Marathon-sarja, Halon esi-isä Macilta. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hxlrt wyqi derfht nltsbhpva wudhtpf twndul ylbq

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kxvudpolj osicdn ksev uymgasw ozpcm zlosy dvqebs http://www.obhnkdmzf.gqjlwp.com