Loppuvuoden suurpelit tyrkkäsivät tyylikkään Tengami-seikkailun pc-julkaisua / Uutiset / pelaaja.fi

Loppuvuoden suurpelit tyrkkäsivät tyylikkään Tengami-seikkailun pc-julkaisua

30.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Wii U:lla ja iOS-laitteilla aiemmin tänä vuonna tavatun Tengami-pulmapelin julkaisu pc:llä viivästyy. Peliä työstävän brittiläisen Nyamyam-studion oli alun alkaen tarkoitus tuoda peli tietokoneille vielä tämän vuoden puolella, mutta nyt sen on tarkoitus tupsahtaa Steamiin virallisesti sittenkin vasta 15. tammikuuta.

Lykkääntyminen ei johdu tällä kertaa siitä, että pc-version kehitys olisi vielä kesken. Sen sijaan Nyamyamilla on suoraan todettu, etteivät he halua kilpailla pelaajien ja pelimedian huomiosta loppuvuoden suurpelien kanssa.

Mikäli pc-version on tosin ehtinyt jo ennakkotilata, on Nyamyam tarjoamassa sentään piakkoin Steam-avaimia pelin latausta varten.

Tengami on japanilaisen taiteen inspiroima pulmakokemus, jossa pelaajat käytännössä seikkailevat näyttömökirjan sisällä. Pelin lukuisien pulmien ratkaisu tapahtuu näin ollen erityisesti manipuloimalla peliympäristöjä, jotta ne toimisivat lopulta pelaajien tarpeiden mukaisesti.

Tengamia on ollut luomassa muun muassa vanha Rare-ohjelmoija Phil Tossel. Musiikit peliin on luonut samaisessa studiossa aikoinaan myöskin vaikuttanut David Wise.

Lähde: Nyamyam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.