Loppuvuodesta saapuva Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX uusissa kuvissa / Uutiset / pelaaja.fi

Loppuvuodesta saapuva Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX uusissa kuvissa

2.06.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Kingdom Hearts 2.5 Remix loppuvuodesta Eurooppaan

Roolipelistudio Square Enixin ja Disneyn yhteistyö saa Euroopassa jatkoa vielä tämän vuoden puolella, kun Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX julkaistaan PS3:lle.

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX paketoi yhteen PS2:lle julkaistun Kingdom Hearts II:n ja PSP:n Kingdom Hearts: Birth by Sleepin Euroopassa ennennäkemättömät Final Mix -versiot HD-laatuisina sekä DS-konsolille julkaistun Kingdom Hearts Re:codedin teräväpiirtopäivitetyt välianimaatiot. Pelin tunnelmia voi maistella jo nyt PlayStation Blogissa julkaistun uuden kuvamateriaalin avulla.

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX seuraa viime syyskuussa Euroopassa PS3:lle julkaistua Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIXiä. Aikaisempi paketti sisältää Kingdom Hearts Final Mixin ja Re:Chain of Memoriesin sekä Kingdom Hearts 358/2 Daysin välivideot teräväpiirtomuodossa.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

E3:ssa sitten julkaisupäivä kokoelmalle ja uusi KH3 traileri, kiitos!

Odotan innolla KH2 Final Mix läpipelaamista. Oli suorastaan rikos Squarelta jättää peli julkaisematta länsimaissa.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Hujui, tässä on kyllä meikäläisen tämän vuoden odotetuin paketti. Jospa Nomura ja kumppanit pitävät jonkinlaisen Q&A session E3:ssa, kun nuita kysymyksiä sai lähettää tuolle 2.5 Remix tiimille. Suurella innolla odotan KH2FM pelaamista, ja Birth by Sleepin ihastelua omalta television ruudulta. Myös on jännä nähdä miten Square aikoo sitoa Re:Codedin ja Dream Drop Distancen yhteen. Tätä on nimittäin luvattu.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä Andzerx

Oli suorastaan rikos Squarelta jättää peli julkaisematta länsimaissa.

Perus Square.