Loppuvuodesta se vihdoin saapuu – Halo Infinite sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Loppuvuodesta se vihdoin saapuu – Halo Infinite sai julkaisupäivän

26.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Halo, Infinite, Halo Infinite, Master Chief, yksinpeli, moninpeli, 343 Industries, Microsoft, xbox

Halo Infinite julkaistaan vihdoin ja viimein 8. päivä joulukuuta, Microsoft on vahvistanut virtuaalisten Gamescom-pelimessujen yhteydessä.

Käsiksi tuolloin päästään niin Halo Infiniten maksulliseen yksinpelikampanjaan kuin ilmaiseksi pelattavissa olevaan moninpeliin. Julkaisu tapahtuu samanaikaisesti Xbox Seriesillä, Xbox Onella ja pc:llä.

Julkistusta tuettiin pelin moninpelin ensimmäistä kautta pohjustavalla animaatiotrailerilla sekä Halon 20-vuotista taivalta juhlistamaan saapuvien oheistuotteiden paljastuksella. Marraskuun 15. päivä myyntiin saapuu uusi Halo-teemainen Xbox Series X -konsoli, joka saa seurakseen lisäksi Halo Infiniten mukaan kustomoidun Xbox Elite Series 2 -ohjaimen. Kuvia niistä on nähtävillä traileril alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Tietysti tuo Series X myytiin jo loppuun ennen kuin ehti tätä uutistä edes lukea.
Tai, noh. Oli se siellä sivuilla kun tämän uutisen keskiviikkona näki, mutta kun torstai aamuna viimein ilmestyi ostolinkki niin kaikki oli jo menneet.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Joo ei yllätä että kaikki Special Edition Series Xt myytiin loppuun minuuteissa. Scalpperit tietenkin taas yrittää noilla lyödä rahoiksi. Muutenkin Series Xn saatavuus on kiven alla niin tuskin tätä Halo teemaista Special Edition versiota oli edes kovin montaa saatavilla.

Harmi ettei edes tuo konsolin mukana tuleva special Edition ohjain ei tule erikseen myytiin koska tuo Elite Series 2 hinta on kyllä suolainen

Nostoja