Loppuvuonna kauhistellaan maan alla – The Dark Pictures Anthology: House of Ashes esiteltiin pelikuvan kera

Loppuvuodesta puntit tutisevat kolmannen The Dark Pictures -pelin merkeissä.

28.5.2021 13:13

Kauhusarja The Dark Pictures Anthologyn kolmas osa House of Ashes on esitelty ensimmäistä kertaa tarkemmin brittikehittäjä Supermassive Gamesin toimesta.

Uusin peli ottaa tällä kertaa vaikutteita Aliensin, Predatorin ja The Descetin kaltaisilta elokuvilta sijoittuen vuoden 2003 Irakiin. Siellä joukko yhdysvaltalais- ja irakiloissotilaita ajautuvat maanjäristyksen myötä tutkimaan muinaista rakennelmaa, joka vilisee tietysti verenhimoisia hirviöitä.

Supermassive kutsuu peliään tutkimuskauhuksi, mitä tuetaan muutamilla pelillisillä uudistuksilla, kuten vapaasti liikutettavalla kameralla ja taskulamppumekaniikalla. Pelaajien palautetta on lisäksi kuunneltu The Dark Pictures -pelien vaikeustasojen suhteen, miksi muun muassa reaktiominipelien haastavuuteen päästään nyt vaikuttamaan aiempaa paremmin.

Esittely tapahtui oheisella videolla. Pätkä käynnistyy pelin ohjaajan Will Doylen selotuksilla ja päättyy noin kahdeksan minuuttia pitkään pelikuvanäytteeseen tuoden esille erityisesti kahden hahmon välistä vuorovaikuttamista. Pelikuvavideo on upotettu oheen myös erikseen.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes olisi tarkoitus julkaisu vielä myöhemmin tänä vuonna. Tulossa se on PS5:lle, Xbox Seriesille, PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lisää luettavaa