Loppuvuosi on Animal Crossing -pelaajien juhlaa – tallennusten siirto saapui vihdoin sekin / Uutiset / pelaaja.fi

Loppuvuosi on Animal Crossing -pelaajien juhlaa – tallennusten siirto saapui vihdoin sekin

21.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
animal crossing, New Horizon, joulu, nintendo, Switch, kiitospäivä, tallennusten siirto

Animal Crossing: New Horizons on päivittinyt uudemman kerran ja valmistanut pelin loppuvuoden juhlallisuuksia varten.

Seuraavina suurempina tapahtumina pelissä siintävät edessäpäin sekä 26. marraskuuta juhlittava "kalkkunapäivä" että 24. joulukuuta vietettävä "lelupäivä".

Kalkkunapäivänä avustetaan uutta Franklin-hahmoa keräämään ruokaa juhlapäivällistä varten, mistä tietysti palkitaan erilaisilla esineillä. Lelupäivänä vastaavasti uusi hahmo Jingles pyytää pelaajan apua lahjojen jakamisessa. Lelujuhlan llähestyessä pelaajan saari käy myös vähitellen aina vain juhlallisemmaksi ja tuo mukanaan niin uusia ostettavia leluja ja asuja kuin ympäristöistä löytyviä koristeita, joilla rakentaa aina vain enemmän erilaisia hyödykkeitä.

Jo nyt New Horizonissa on päästy nautiskelemaan lisäksi tuoreista hiustyyleistä ja reaktioista sekä mahdollisuudesta laajentaa oman talon varastotilaa. Nukkumisen kautta vierailtavissa oleville pelaajasaarille voi hypätä nyt myös satunnaisesti.

Jo tovin aikaa luvastusta mahdollisuudesta siirtää tallennuksensa Switchistä toiseen on sekin vihdoin ulkona. Siirrossa käytetään hyväksi eShopista ladattavaa Transfer Tool -sovellusta, jolla siirtää voi niin sekä pelkän hahmon esineineen tai sitten myös kaiken aina hahmon asuttamaa saarta myöten.

Seuraava isompi päivitys odottaa New Horizon -pelaajia tammikuussa.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse pelasin koko lokakuun Animal Crossingia, kun siinä kuussa olivat sekä synttärini että halloween. Kiitospäivästä en pahemmin välitä, mutta luultavasti joulu sekä uusivuosi saa taas palaamaan saarelle.

Nostoja