Loppuvuosi on ilmaisen Moonlighter-lisäsisällön kanssa ilottelua / Uutiset / pelaaja.fi

Loppuvuosi on ilmaisen Moonlighter-lisäsisällön kanssa ilottelua

8.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Alkukesän indiemenestyjiin lukeutuva Moonlighter on saamassa uutta ilmaista sisältöä pitkin loppuvuotta. Sen Steam-sivuilla julkaistiin tällä viikolla suunnitelma, joka paljastaa, mitä kaikkea oman kaupan pyörittämistä ja luolastoseikkailua yhdistävään peliin sopii vielä odotella.

Jo näin heinäkuussa tulossa on ensimmäinen päivitys, joka auttaa tekemään Moonlighterin luolastoista monipuolisempia. Päivitys tuo peliin 50 uutta huonepohjaa, minkä myötä pelissä voi kohdata kaikkiaan 600 erilaista satunnaista huonetta. Samalla pelin erikoisemmat varusteet saavat uutta taidetta ja mukaan ujutetaan kaupankäyntiä varten myös muutama uusi tutoriaali.

Myöhemmin tänä vuonna edessä siintää lisäksi joukko erilaisia ominaisuuksia. Yksi näistä on New Game+ -tila, joka tarjoaa tavanomaista pelikertaa haastavamman kokemuksen, jota maustetaan myös kokonaan uusilla Dimensional-aseilla ja amulettivarusteilla. .Hieman myöhemmin tuloaan tekee mahdollisuus kutsua erilaisin kyvyin varustettuja tekoälyapureita mukaan luolastoihin, minkä jälkeen peliin ilmestyy vielä kourallinen uusia pikkupomoja ja lisää esinevaikutuksia.

Toiveena kehittäjä Digital Sunilla olisi talven aikana saada vielä ulos myös maksullinen laajennus. Tämän suhteen suunnitelmia ei ole ilmeisesti vielä löyty kuitenkaan täysin lukkoon, joten siitä joudutaan odottelemaan vielä lisätietoja. Odottelussa auttaa oheinen tuore video, jossa tarjotaan silmäys Moonlighterin tekijöihin. Muista laittaa tekstitykset päälle, mikäli espanja ei ole täysin hallussa.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja