Loputonta 4X-strategiaa kerrakseen: Endless Space 2 ja Endless Legends laajenevat / Uutiset / pelaaja.fi

Loputonta 4X-strategiaa kerrakseen: Endless Space 2 ja Endless Legends laajenevat

29.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Strategiapelit Endless Legends ja Endless Space 2 ovat molemmat kasvavassa uudemman kerran isosti ensi viikolla. Endless Legendsia varten Amplitude Studios on tuonut julki Inferno-laajennuksen, kun avaruusnaksuttelijoita odottaa seuraavaksi Supremacy-lisäri.

Molemmat saavat julkaisunsa 2. elokuuta ja maksavat oletuksena 13 euroa.

Inferno-sisällöllä Endless Legends saa kokonaan uuden Kapaku-osapuolen, jotka ovat tottuneet elämään pelimaailmaan niiden mukana lisättävissä tuliperäisissä ympäristöissä. Rujoilta vulkaanisilta alueilta kapakut voivatkin kerätä etuja sivilisaationsa kasvattamiseen ja kehittämiseen. Luonnollisesti näillä on myös omat tuliset keinonsa esimerkiksi sotia.

Endless Space 2:n tapauksessa Supremacya tähdittää sitäkin uusi osapuoli, joka on armeijaan ja laajentamiseen keskittyvä Hissho. Uusi osapuoli luottaa sotatalouteen itse asiassa jopa niinkin paljon, että sen kansan tottelevaisuus ja erikoiskyvyt ovat riippuvaisia aggressiivisista toimista.

Pienempinä lisinä Supremacyyn kuuluu lisäksi uusi pelimaailmaa asuttava Illo-kansa ja kaikkien osapuolien käytössä olevat jättimäiset Behemoth-alukset. Jälkimmäiseksi mainitut alukset voivat erikoistua niin massiivisen vaurion tekemiseen kuin puolustamiseen.

Lähde: Steam (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.