Lord of the Rings: Gollum -kehittäjä katuu syvästi pelin heikkoa laatua / Uutiset / pelaaja.fi

Lord of the Rings: Gollum -kehittäjä katuu syvästi pelin heikkoa laatua

27.05.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
13

Lord of the Rings: Gollumin kehittäjä Daedalic Entertainment ei ole tyytyväinen julkaisunsa tasoon.

Tällä viikolla ilmestyneen Klonkkuseikkailun vastaanotto on ollut sanalla sanoen murskaava. Kriitikoiden arvostelujen perusteella kyseessä on nimittäin koko kuluvan vuoden huonoin julkaisu.

Palaute ei ole mennyt ohi myöskään Daedalicilta. Studio kertoo julkaisemassaan viestissä katuvansa syvästi, ettei Lord of the Rings: Gollum kyennyt vastaamaan studion omiin ja pelaajayhteisön odotuksiin. Studio pyytää myös anteeksi tuottamaansa pettymystä.

Lord of the Rings: Gollumin kehitystiimin kerrotaan jatkavan työtään pelin parissa. Studio lupaa peliin päivityksiä, joilla se aikoo korjata pelaajien kohtaamia bugeja ja teknisiä ongelmia. Studio kiittää myös pelaajia pelin saamasta rakentavasta palautteesta, kritiikistä ja ehdotuksista.

Lähde: Daedalic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Eiköhän se ole Nacon jolla tässä on anteeksipyydettävää. Julkaisija päättää koska peli tulee ulos ei kehittäjä, vaikka heillä siihen varmaan jotain sanottavaa onkin.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus Kadoogan

Eiköhän se ole Nacon jolla tässä on anteeksipyydettävää. Julkaisija päättää koska peli tulee ulos ei kehittäjä, vaikka heillä siihen varmaan jotain sanottavaa onkin.

Tää on ollut kehityksessä jonku 5 vuotta jo.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Klassikko

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Uutiskuvan ilme on best! :D

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itseäni ärsyttää enemmän huonon pelin pyytäminen anteeksi kuin varsinaisesti pelin huonous. Parempi vaihtoehto olisi mielestäni joko korjata kyseinen peli tai vetää se myynnistä. Ja ehkä palauttaa peli myyntiin paranneltuna tai oppia virheistä ja olla toistamatta niitä seuraavan pelin kanssa.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Kannattaa muistaa että aina kriitikkojen/ihmisten subjektiivisesti lyttäämä peli ei ole aina huono objektiivisesti. Samoin kävi esim aliens: kolonial marinesin ja battlefield hardlinen kanssa. Olivat itselle viihdyttäviä kokemuksia.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Perinteiset paskapuheet taas, aivan turha väittää etteivät olisi tiedostaneet pelin tilaa. Katuvat seurauksia, eivät tekemäänsä.

Käyttäjän JoniL90 kuva
JoniL90

Eniten ihmettelen että kenellä on käynyt mielessä että kukaan tällaista peliä edes toivoisi ja haluaisi pelata. Yksi tylsimmistä/epäkiinnostavimmista julkaisuista pitkiin aikoihin.

Ja hyvä kun on lupailtu että luodaan pesäeroa Jacksonin luoman Keski-Maa-maailman kanssa, mutta Klonkku itsessään on silti täysin apinoitu Andy Serkisin Klonkusta eikä pelin Klonkussa ole muuta omaperäistä kuin pottakampaus.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus wlizer

aliens: kolonial marinesin

Sä et just kirjottanu sitä noin.

Käyttäjän SeTyyppi kuva
SeTyyppi

Ainakin saatiin uusi "ilmeeni kun"-meemipohja joten eihän tämä nyt aivan totaalinen katastrofi sentään ollut.
Niin joo ja vanha kunnon.