Lovecraft-kauhut ovat pian taas irti – Arkham Horror: Mother's Embrace näyttäytyy ensimmäsellä pelikuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

Lovecraft-kauhut ovat pian taas irti – Arkham Horror: Mother's Embrace näyttäytyy ensimmäsellä pelikuvalla

5.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Arkham Horror: Mother's Embrace, arkham horror, Mother's Embrace, asmodee digital

Lautapeliklassikon innoittama taktikointiseikkailu Arkham Horror: Mother's Embrace on antanut itsestään uuden silmäyksen tuoreella trailerilla.

Video tutustuttaa aiempaa läheisemmin Mother's Embracen pelilliseen tarjontaan esitellen uutukaisesta niin pelikuvaa kuin sen perusideoita. Pelihän sijoittuu vuoteen 1926, jolloin tarkoituksena olisi selvittää yhtenä pelin 12 eri tutkijana tämän eteen heitettävä murhamysteeri ja taisteltava ajoittain myös vuoropohjaisia taisteluita erilaisia kosmisia hirvityksiä vastaan.

Asmodee Digitalin julkaisema Arkham Horror: Mother's Embrace olisi määrä saada pc:lle, Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle vielä näin alkuvuodesta. Vielä puolisentoista vuotta sitten se tunnettiin nimellä Mansions of Madness: Mother's Embrace, mutta tilanne muuttui, kun alkuperäinen kehittäjä LuckyHammers joutui suljetuksi.

Niin Arkham Horror kuin Mansion of Madness ovat lautapeliyhtiö Fantasy Flight Gamesin nimikkeitä. Molemmat pohjautuvat isosti erityisesti kirjailija H.P. Lovecraftin töihin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.