Luciferin kutsu kuuluu taas keväällä – Shin Megami Tensei III HD Remaster päivättiin konsoleille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Luciferin kutsu kuuluu taas keväällä – Shin Megami Tensei III HD Remaster päivättiin konsoleille ja pc:lle

20.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Atlus, JRPG, julkaisupäivä, Shin Megami Tensei III  HD Remaster, Shin Megami Tensei, Nocturne, Lucifer's Call, SMT

PlayStation 2 -roolipeli Shin Megami Tensei III: Nocturne eli eurooppalaisin siis Shin Megami Tensei: Lucifer's Call herää uuteen elämään länsimaissa toukokuun 25. päivä. Pelin uusi Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster -versio suuntaa tuolloin PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle saaden konsoleilla sekä fyysisen että digitaalisen version.

Myyntiin pelistä tuodaan noin 50 euron perusspaketin ohella noin 70 euron Digital Deluxe Edition, joka sullaa automaattisesti sisäänsä peliin lisäsisältönä myytäviä ekstraosia. Näitä edustavat esimerkiksi parit ylimääräiset luolastot sekä mahdollisuus kohdata seikkailun varrella Devil May Crysta tuttu demonimetsästäjä Dante Devil Summoner -pelien Raidou Kuzunohan sijaan.

Oletuksena Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster tarjoaa tietysti aiemmasta terävöitetymmän roolipelikokemuksen, jossa myös hahmomalleja ja ympäristöjä on remasteroitu. Vaikeustasotarjontaa on sitäkin laajennettu ja tarjolla on mahdollisuus pelata niin englanninkielisen kuin japaninkielisellä ääninäyttelyllä. Tallentaminen on yhtälailla nyt myös mahdollista missä tahansa vaiheessa peliä.

Ohessa remasteroinnin ohjanneen Kazuyuki Yamain videotervehdys Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remasteria koskien.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Remastereiden nykyhinnat ovat täysin järjettömiä, kuukautta tämän jälkeen tulee Scarlet Nexus, täysin uusi nimike SAMALLA HINNALLA.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Valitettavasti ATLUS ei ole halunnut lisätä japaninkielistä tekstiä mukaan tähänkään peliin (sama ongelma tällä hetkellä pelaamassani Catherinessa). Aivot menee ihan solmuun, kun kuuntelee japaninkielistä puhetta mutta joutuu lukemaan englantia. Esimerkiksi juuri ostamassani Seiken Densetsu 3:ssa (Trials of Mana) on länsi-eShop-versiossa myös japanin tekstimahdollisuus, ja samaa politiikkaa näkisi mielellään kaikissa muissakin Japanista tulevissa peleissä.

Ostoon menee joka tapauksessa, 50 e on täysin maksettava hinta laadukkaasta JRPG:stä, vaikka olisikin Remaster.

Nostoja