PlayStation 2 -roolipeli Shin Megami Tensei III: Nocturne eli eurooppalaisin siis Shin Megami Tensei: Lucifer’s Call herää uuteen elämään länsimaissa toukokuun 25. päivä. Pelin uusi Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster -versio suuntaa tuolloin PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle saaden konsoleilla sekä fyysisen että digitaalisen version.

Myyntiin pelistä tuodaan noin 50 euron perusspaketin ohella noin 70 euron Digital Deluxe Edition, joka sullaa automaattisesti sisäänsä peliin lisäsisältönä myytäviä ekstraosia. Näitä edustavat esimerkiksi parit ylimääräiset luolastot sekä mahdollisuus kohdata seikkailun varrella Devil May Crysta tuttu demonimetsästäjä Dante Devil Summoner -pelien Raidou Kuzunohan sijaan.

Oletuksena Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster tarjoaa tietysti aiemmasta terävöitetymmän roolipelikokemuksen, jossa myös hahmomalleja ja ympäristöjä on remasteroitu. Vaikeustasotarjontaa on sitäkin laajennettu ja tarjolla on mahdollisuus pelata niin englanninkielisen kuin japaninkielisellä ääninäyttelyllä. Tallentaminen on yhtälailla nyt myös mahdollista missä tahansa vaiheessa peliä.

Ohessa remasteroinnin ohjanneen Kazuyuki Yamain videotervehdys Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remasteria koskien.

Lisää luettavaa