Lue täältä liveraportti Leipzigin MS-tilaisuudesta / Uutiset / pelaaja.fi

Lue täältä liveraportti Leipzigin MS-tilaisuudesta

23.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
32

Pelaaja oli paikalla Microsoftin lehdistötilaisuudessa Leipzigissa. Lue tästä tiivistelmä Microsoftin lehdistötilaisuudesta, jossa esiteltiin Games for Windows -suunnitelmia, kerrottiin jalkapalloiluyksinoikeuksista ja uusista Arcade-lautapeleistä.

- Thomas taistelee parhaillaan tietään lehdistötilaisuuteen.

- Tilaisuus alkaa - yllättäen - myöhässä. Microsoft pitää tiedotustilaisuutensa omalla osastollaan, joten toimittajajoukko ympäröi standilla olevaa koroketta, tapahtumassa on pienimuotoista stadionitunnelmaa.

- Arrested Development sanelee tervetuliaissanoja videolta. Tilaisuus alkaa! Lavalta voi bongata kankaalla peitetyn oikean auton. Hiphop-bändiä kuullaan kuulemma GC:ssä livenä myöhemmin.

- Muistutuksena GC:n viime vuoden tärkeydestä: Microsoft esitteli Leipzigissä Xbox 360:n julkaisutiedot.

- Kotiviihteen eurojohtaja Chris Lewis puhuu lavalla lämpimiä.

- Euroopassa 1,3 miljoonaa Xbox 360:aa - jälleenmyyjille toimitettuna. Microsoft uskoo yhä 10 miljoonan etumatkaan ennen joulua.

- JULKAISU-UUTISIA: Xbox 360 Unkariin 3.11. - hintaa on 99 999 forinttia eli noin 363 euroa. Tässä vaiheessa kelpaavat kaikki uutiset. 360 iskee myös Puolaan, Slovakiaan ja Tsekkeihin.

- Eurogamer.net pelottelee että tilaisuus kestää 1,5 tuntia. Toivottavasti Puhalla riittää energiaa.

- Kankaalla demotaan FIFA 07:aa. "Looks good", sanoo Puha. Käsivaralta kuvattua PES6:a 360:lla voi puolestaan katsella kotona Xboxyden käsivaravideolta.

- FIFA 07:ssa tarjoillaan ESPN Soccernetin uutisia, radiolähetystä ja tulostikkeriä Liven kautta. Sama kuin NBA 07:ssa.

- FIFA-demo jatkuu yhä. Erityismaininnan ansaitsevat pelaajien jalat, jotka eivät "luistele" nurmella.

- Yli puolet (Saksan) Xbox 360 -pelaajista käyttää Live-palveluita - eroa ei tehdä Silverin ja Goldin välillä. Nyt 70 peliä, 160 ennen joulua, hehkuttaa markkinointijohtaja Martin Bachmeyer.

- Sitten Games for Windows. Crysis, Company of Heroes ja Flight Simulator X. Windows-pelit brändätään selkeästi, omaksi pelialustaksekseen. Kauppoihin demotietokoneita.

- Niin joo - kankaan alla ollut auto oli Minin/BMW:n kanssa tehty sponsorisopimus Saksaan. Ei siis Forza 2 -ylläriä ainakaan vielä.

- Windows-pelit jatkuvat: Vista-kehuja, Age of Conan ja vanhemmille mahdollisuus estää alaikäisiltä pelaaminen ikärajojen perusteella. Myös Hellgate: London vilahtaa lavalla.

- Vistan ominaisuuksista intoillaan erityisesti My Games -kansiosta, joka helpottaa asennettujen pelien hallinnointia.

- Nyt näytillä Microsoftin ja Razerin uusi Habu-hiiri, josta uutisoimme aiemmin. Kuvia Habusta löytyy hiiren kotisivulta.

- Niin joo - Xbox 360:n langattomalle ohjaimelle tulee myös tuki Windowsiin. Nythän vain langalliselle ohjaimella on tarjolla ajurit.

- Forza 2:sta traileri - sitten lavalla demotaan Viva Pinataa. Forza 2:n julkaisuaika näyttää lipeävän ensi vuoden puolelle. Videossa nähdään dramaattisesti vaurioituva auto.

- Jatketaan lisälaitteisiin: HD DVD syksyllä - ei hintaa, ei päivää: täytynee odottaa X06:een asti lisätietoja varten. Live Vision -kamera 6. lokakuuta, hintaan 49 euroa tai 89 euroa vuoden Live Gold -jäsenyyden kanssa. Myös langaton ratti syksyllä. "Serenity on HD-DVD:llä helvetin hyvän näköinen", kommentoidaan paikan päältä.

- Kerrataan XNA-kuvioita ja E3:n Live Anywhere -meininkiä.

- Live Arcadeen tulossa loistavia lautapelejä: Carcassone, Settlers of Catan ja Alhambra! Kaikki vielä tänä vuonna.

- Jatketaan muihin pelintekijöihin: FIFA 07 ja PES 6 ovat ainoat uuden sukupolven futispelit vuoden ajan. PS3:lle ei siis tule jalkapalloilua ennen 2007 syksyä.

- Ja siinä se. Tuttuja kuvia 360-pelivalikoimasta, ei uusia julkistuksia tätä enempää. Futisfaneille Microsoftin yksinoikeus on aika hurja yllätys.

Kiitokset kaikille liveuutisoinnin seuraamisesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Heitänpäs nyypät ja sanon "eka!"

Ja sitten MS:n vuoro. Toivottavasti tulee parempi show tällä kertaa. Mutta hetkinen, eikös Sonyn pitänyt olla ennen MS:ää?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

sony oli jo

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Sonylla oli aamulla tilaisuus, jossa kerrotiin PS2:n hintapudotuksesta ja pinkeistä konsoleista. Tiedot vuotivat jo ennakkoon, joten uutisoitavaa ei tullut.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Ai se oli niinkin lattea. No enpä kyllä odottanutkaan mitään niin ei väliä.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Nokun MGS4:sesta ei mitään näytetty niin tuntuupa turhalta koko messu. Viime vuonnahan paikalla oli kaikkea kivaa, mutta nyt tuntuu, että show on German-only. Kaikki vissiin säästelevät paukkuja TGS:ille ja Nintendo omaan show:honsa.

Microsoft esittelee kuitenkin jotain kapuloita ja joystickkejä :)

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Palkatkaa ns. raivaaja. Itse olen iso ja kovaääninen ;)

Käyttäjän MasterTK kuva
MasterTK

Tämä koko tapahtuma oli vain pelaajien itse ylihypettämä roska... Ei taida tulla edes MS:ltä mitään kummoista esille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse tapahtumahan on valtava, ja pääosin kuluttajille suunnattu.

Plus mikään tapahtuma jossa on mahdollisuus pelata PES 6:ta ennakkoon ei ole roskaa.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Nähtävästi tästä ei tule sellaista floppia kuin Sonyn ja Nintendon tilaisuuksista. Vaikka ei muistaakseni Sony kyllä luvannutkaan mitään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika upee toi PES6 360 video :D
Pakko-ostos!

Nostoja