Luigi's Mansion 3:n moninpeliin maksullista lisäsisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

Luigi's Mansion 3:n moninpeliin maksullista lisäsisältöä

21.09.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
Luigi's Mansion 3 multiplayer

Nintendo Switchille tuloillaan olevan Luigi's Mansion 3:n moninpelitilat saavat lisäsisältöä vielä julkaisun jälkeenkin. Niin ScareScraper- kuin ScreamPark-tilat laajenevat maksullisilla päivityksillä.

ScareScraperissa pelaajat pyrkivät kahdeksan hengen voimin selviämään erilaisista haasteista pelottavan pilvenpiirtäjän eri kerroksissa. ScreamPark tukee myös kahdeksaa pelaajaa, mutta siinä Team Luigi ja Team Gooigi ottavat yhteen kilpailussa, jossa tavoitteena on napata toista joukkuetta enemmän haamuja. Vielä ei ole selvillä, millä tavoin pelitilat laajenevat lisäsisältöjen myötä.

Luigi's Mansion 3 saapuu Nintendo Switchille juuri sopivasti Halloweenin aikaan, 31. lokakuuta.

Lähde: GameInformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Luigi's Mansion on jo varattu ja mielestäni 31.10. on pelille täydellinen julkaisupäivä. Itseäni ei moninpeli kiinnosta pätkän vertaa, mutta hyvä, että peli saa laajennuksia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äkkiseltään tuo moninpeli vaikuttaa melko pieneltä jutulta, joten toivoa sopii että ei ole millään tavalla pois yksinpelistä tuon lisääminen. Aiemmat pelit kuitenkin ilmeisesti muutenkin jo lyhykäisiä tapauksia?

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Ihan samoilla linjoilla. Vaikka pidän paljon Nintendosta ei se moninpeli ole se juttu sillä konsolilla. Paremmin toimii co-op vaikka tv ääressä vähän kuin aikaisemmin ennen nettiä. Lisäksi 4e kk maksu siitä, että voi pelata netissä on vähän puiseva.

Nostoja