Luigi's Mansion 3:sta uutta pelikuvaa – näin toimii Luigin ja lima-Luigin yhteistyö Switchillä / Uutiset / pelaaja.fi

Luigi's Mansion 3:sta uutta pelikuvaa – näin toimii Luigin ja lima-Luigin yhteistyö Switchillä

11.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
E3 2019: Luigi's Mansion 3

Nintendo Switchin tänä vuonna ilmestyvästä Luigi's Mansion 3:sta saatiin uusia yksityiskohtia paljastava traileri. Tällä kertaa Luigi metsästää kummituksia luksushotellista, joka paljastuukin kuningas Boon ansaksi Marion ja kumppaneiden kaappaamiseksi.

Professori E. Gaddin entistä kehittyneempien työkalujen avulla Luigilla on lukuisia uusia tapoja napata aaveita ja edetä kauhukartanossa. Poltergust G-00 -imurilla henkiolentoja voi mäiskiä ja puhaltaa tiehensä, minkä lisäksi Luigi voi kutsua apuun vihreästä limasta koostuvan Gooigi-kopion itsestään. Lima-Luigi voi kulkea läpi esteistä, joista lihaa ja luita oleva sankarimme ei kykenisi, mutta ei itse vuorostaan kestä lainkaan vettä.

Trailerilla esiteltiin myös yhteispelaamista ja moninpeliä. Pelaajat voivat ohjata Luigia ja Gooigia joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa, minkä lisäksi kahdeksan hengen ScareScraper-tilassa suoritetaan haasteita kummituskartanon eri kerroksissa.

Luigi's Mansion 3:lle ei ilmoitettu vieläkään tarkkaa julkaisupäivää, mutta se on yhä ilmestymässä vielä tämän vuoden puolella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Mukavaa että Luigikin pääsee loistamaan. Vielä kaikki Luigi's Mansionit kokematta, mitä nyt laivalla pentuna pelailin ekaa osaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämähän vaikuttaa varsin hyvältä! Yhteistyönä myös varmasti loistava. Moninpelipuoli ei niin kiinnosta.

Ostoon menee aika varmasti. Vielä kun saisi jonkin paketin niistä kahdesta aiemmasta Switchille.