Lukijat ovat puhuneet: Assassin's Creedin suosio hyytymässä? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Assassin's Creedin suosio hyytymässä?

18.08.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
24

Tänä vuonna kauppojen hyllyille ilmestyy peräti kaksi Assassin's Creed -peliä. Vanha sukupolvi saa oman Assassin's Creed Rogue -pelinsä, kun uudella sukupolvella seikkaillaan Assassin's Creed Unityssa.

Erikoinen konsolijako on herättänyt runsaasti keskustelua, joten päätimme kysyä Pelaajalehti.comin  viime viikon etusivukysymyksessä, kumpi peleistä lähtee kaupanhyllyltä mukaan, jos kumpikaan.

Sekä uusi että vanha sukupolvi saa oman Assassin's Creed -pelinsä. Kumman aiot hankkia?

Assassin's Creed Unityn! (PlayStation 4, Xbox One) 32%
Assassin's Creed Roguen! (PlayStation 3, Xbox 360) 4%
En kumpaakaan! 52%
Molemmat! 12%

Tulosten perusteella viime sukupolvella alkaneen ja suosionsa huipun saavuttaneen Assassin's Creedin tahti on hieman hyytymässä, ainakin tietyn pelaajakansan silmissä. Yli puolet kyselyyn vastanneista aikoo nimittäin jättää molemmat Ubisoftin jättisarjan peleistä kokonaan väliin. Kaksikosta suositumpi on kuitenkin uuden sukupolven Assassin's Creed Unity, mikä ei yllätä uuden ja kiiltävän perään kuolaavien pelaajien keskuudessa lainkaan.

Mikä on oma suhteesi Assassin's Creed -sarjaan? Kerro oma kantasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä!

 
Tämän viikon kysymyksessä utelemme Gamescom 2014 -messuannin mielekkyyttä. Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Kiinnostaa nähdä ensimmäinen kunnollinen next-gen Assassin's Creed, eli Unity tulee hankittua.
Myös co-op houkuttaa. Rogue tulikin pelattua jo viime vuonna

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Eipä ihme. Pelaajille työnnetään suu täyteen ruokaa ja oletetaan, että kaikki syödään nautiskellen. Vieressä olisi vielä kottikärryllinen lisää, mutta vatsa on jo täynnä.

Eli yhteenvetona; liika on liikaa. Pelisarja kaipaa kunnollisia uudistuksia, pelkkä coop ei riitä. Itse ostan Unityn ehkä sitten joskus käytettynä tai CDONin alennuksista. Tiedän etten jaksa tällaisia pelejä pelata kuitenkaan coopina kuin tunnin verran.

Käyttäjän Miku Hatsu kuva
Miku Hatsu

Itseä ei oikein enää niin paljoa kiinnosta koska viime Assassins Creed 4 oli omasta mielestä pettymys ja paras Assassins Creed on ollut Brotherhood joten en ainakaan heti ole ostamassa ehkä kumpaakaan saa nähä jos myöhemmin tulee hommattua.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Molemmat tulee hommattua ja erikoisversioina, kuten aikaisemmat AC:t :). Vaikka olekin kova AC fani, niin voisi pelisarja pitää taukoa ja uudistua. Joka toinen vuosi olisi sopiva julkaisuväli.

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Olen jo ennakkovarannut AC Unityn ja Rogue ostan luultavasti, mutta en julkaisussa. Sanoisin että noin jokatoista AC:ta on uudistettu niin paljon että se on pakko ostaa, mutta kaikki on tullu pelattua tähän mennessä.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Itse voisin AC:tä verrata halpaan suklaaseen: jos pienelle lapselle annetaan suklaalevy kerran viikossa, totta kai se maistuu hyvältä joka ikisellä kerralla, mutta entä jos suklaata saakin joka päivä? Viikon pari lapsi on kuin taivaassa, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun halppissuklaapatukoita saakin kaksi per päivä, lapsi vaihtaa välipalansa mieluusti kerran viikossa saatavaan premium-suklaaseen.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Asassiini 4 vielä ostamatta, joten eipä kiirettä uusien kanssa. Kyllähän tämä pelisarja on käynyt jyystämään jo tovin sitten, mutta kyllähän noita silti vielä pelailee - alle kympillä alelaarista.

Käyttäjän Kylmäää kuva
Kylmäää

Omasta mielestä kaikki AC pelit mitä läpi olen pelannut (elikkä Brotherhood, Revelations, Assassin`s Creed III ja Assassin`s Creed IV Black Flag) ovat kaikki olleet mieluisia kokemuksia, etenkin Black Flag ja odotan suurella innolla Unitya, mutta Rogue vaan ei voisi vähempää kiinnostaa. Vaikuttaa vaan köyhältä vaihtoehdolta niille jotka eivät ole vielä hypänneet next gen karavaanin kyytiin. Gameplay pätkän perusteella lähinnä kierrätettyä materiaalia Black Flagista, ainoana erona pari muutettua asetta laivan varustuksessa, arktiset olosuhteet ja se että pelataan temppeliherrana mikä on ainakin omasta mielestäni miinus koska Assassin`s Creed pelissä pitää mielestäni päästä pelaamaan nimenomaan niillä assassiineilla.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Unity tulee varmaan ostettua vaikka oon jo parina vuonna sanonu etten enää osta. Mut juu 2 peliä vuodessa niin on mulle liikaa. Rogue jää ellei sit joskus jostain alesta jos on muuten pelialalla kuiva kausi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse vastasin että molemmat mutta myöhemmin nähty traileri Roguesta ei sitten iskenytkään. Samalta vaikuttaa. Uskon silti että vastaukseni on "oikein" sillä alestahan nuo yleensä viimeistään tulee hommattua.

Lainaus käyttäjältä JNyknn

Itse voisin AC:tä verrata halpaan suklaaseen: jos pienelle lapselle annetaan suklaalevy kerran viikossa, totta kai se maistuu hyvältä joka ikisellä kerralla, mutta entä jos suklaata saakin joka päivä? Viikon pari lapsi on kuin taivaassa, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun halppissuklaapatukoita saakin kaksi per päivä, lapsi vaihtaa välipalansa mieluusti kerran viikossa saatavaan premium-suklaaseen.

Ennemmin olisi varmaan kyllästynyt juuri suklaaseen eikä tiettyyn merkkiin. Vaihto vaikka sipseihin tuossa vaiheessa tulisi paremmin mieleen. Ei se paremmin tehtynäkään sama jaksa viehättää.