Lukijat ovat puhuneet: Battlefield V:lle murskavoitto Call of Duty: Black Ops 4:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Battlefield V:lle murskavoitto Call of Duty: Black Ops 4:stä

28.05.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10
Lukijat ovat puhuneet: Battlefield V:lle murskavoitto Call of Duty: Black Ops 4:stä

Viime viikon kysymyksen tulokset ovat nyt selvillä. Pelaajalehti.comin lukijat antavat äänensä joka viikko enemmän tai vähemmän polttavaan kysymykseen.

Kysymys oli tällä kertaa varsin sotaisa, sillä Battlefield V ja Call of Duty: Black Ops 4 näkyvät jo horisontissa. Kahden suuren sotapelisarjan paremmuusjärjestys kuuluu pelialan ainaisiin kiistanaiheisiin, ja tällä kertaa ennakko-odotukset ovat äärimmäisen vahvasti Battlefieldin puolella.

Kumpi kiinnostaa enemmän?

Battlefield V 82 %
 
Call of Duty: Black Ops 4 18 %
 
Ääniä kertyi tällä kertaa yhteensä 1288 kappaletta.

Tämän viikon kysymyksessä udellaan, kuinka usein läpäiset aloittamasi yksinpelin pääkampanjan. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Traileri oli vitosessa ehkä jopa lähempänä COD:ia, ainakin jos se imitoisi Battlefieldiä mutta muutoslistan perusteella on todella mielenkiintoinen peli tulossa!

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Gameplay puoli jos on kunnossa ja jos vielä saadaan authentic tai vastaava modi mikä tekee sen minkä varmaan osaattekin arvata niin vielä saattaa olla mahdollisuus että ostan kyseisen pelin.

Käyttäjän JATATE kuva
JATATE

Pitkästä aikaa täytyy myöntää et on kyl melko tasan nää pelit.
Siinä ku toisessa ollaan nykyajassa/tulevaisuudessa ja toisessa toisen maailmansodan tapahtumissa niin ihmettelen mitä tuo battlefieldin ns robottikäsi tekee siinä ?
Ehkä codi kuitenki vaikuttaa enemmän nopeatempoiselta peliltä (josta en pidä [lue osaa]) mut toisaalta niin näyttää olevan uusin battlefieldki.
Tosin codissa voi olla hieman enemmän tulevaisuuden härpäkkeitä jotka aina hämmentää pelaamista et miten niitä nyt käytetään ja missä paikassa.
Ehkä tällainen vanhankansan pelaajaki saa vielä joskus pelin jota voi pelailla ja muistella niitä vanhoja hyviä aikoja ku luoti tappoi lähes aina laakista eikä tarvinu pelätä et selkään/ilmasta tulee joku ja lahtaa sut.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kiinnostaa bäfä vielä sentään sen verran, että näkee kunnon pelikuvaa, mutta jos se on samaa soopaa mitä trailerissa, niin menee kyllä codin kanssa samaan pelaamatta paskaa osastoon.

Käyttäjän FYS3 kuva
FYS3

Itse en pistä rahojani SJW propagandaan. Toivotaan että floppaa täydellisesti. #Notmybattlefield

Käyttäjän FYS3 kuva
FYS3
Lainaus

Tuskin EAta kiinnostaa kaltaistesi pikkupoikien viikkorahat

Ja ihan noita trailerin dislikejä katsellen veikkaisin että niille kelpaa jo ihan kenen tahansa rahat. Mahdollisimman nopeesti konkkaan koko p*ska.

Käyttäjän Archee kuva
Archee

Itteä ei kyllä pätkääkään kiinnosta tommoset maailman sota 1/2 roskat. Modernit ja lähitulevaisuuden sotapelit on se juttu. Battlefield 4 oli todella hyvä, joten miksi pitää pilata Battlefield 5 aiheella maailmansota 2? Turhauttavaa ja erittäin säälittävää.

Käyttäjän FYS3 kuva
FYS3
Lainaus

Trailerin disliket vaan osoittaa, että maailmaan mahtuu runsaasti kaltaisiasi hauraita lumihiutaleita, jotka vanhempiensa kellareissa kiroavat omaa neitsyyttään.

Nykypäivän rutto on kaltaisesi narsistisen miesfeministi lumihiutaleen ajattelutapa. Kaikki ovat väärässä paitsi minä, minä, minä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Archee

Itteä ei kyllä pätkääkään kiinnosta tommoset maailman sota 1/2 roskat. Modernit ja lähitulevaisuuden sotapelit on se juttu. Battlefield 4 oli todella hyvä, joten miksi pitää pilata Battlefield 5 aiheella maailmansota 2? Turhauttavaa ja erittäin säälittävää.

No juurikin siksi että monien mielestä tuo nykyaika ja etenkin lähitulevaisuus oli nähty viimeisen 10 vuoden aikana jo tsiljoonan kertaan ja monet pelaajat halusivat vaihtelun vuoksi paluun menneeseen....näkyihän tämä selvästi esim CoD WW2:n saamasta huomattavasti paremmasta vastaanotosta kuin jos verrataan siihen reaktioon minkä Infinite Warfare sai....

Että tuon takia sinne WW2:n taistelukentille palattiin.....(ja Battlefieldin kohdalla otettiin vauhtia ensimmäisestä maailmansodasta). Ja itse olen kyllä tästä iloinen, vaikkakin jos sinne historian tapahtumiin halutaan palata, niin silloin pitäisi pysyä mahdollisimman "autenttisena", vaikka toki ainahan nämä toisen maailmansodan pelit ovat tiettyjä vapauksia ottaneet....nyt kuitenkin Battlefield V:n kohdalla homma näyttää lähteneen täysin lapasesta.

Toki sitten seuraava Battlefield voisi tehdä paluun nykyaikaan ja olla se Bad Company 3.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Paria viestiä siivottu. Pidetään se keskustelu asiallisena.

-Riepu, moderaattori