Viime viikon kyselyssä tiedustelimme Dark Souls III:n julkaisun kunniaksi, mikä From Softwaren aiemmista Souls-tyylin peleistä on lukijakuntamme suosikki. Pelaajalehti.comin kävijät vastasivat seuraavanlaisesti.

Mikä on From Softwaren aiemmista Souls-tyylin peleistä suosikkisi?

1. Bloodborne (42%)
2. Dark Souls (35%)
3. Demon’s Souls (13%)
4. Dark Souls II (11%)

Lukijakommentteja aiheesta:

Bloodbornen tunnelma ja miljöö kumminkin iski vielä lujempaa kuin Demonsissa ja DkS 1:ssä. Myös nopeampi taistelutyyli kolahti enemmän, perusteli ZaleraFF.
 
– Vaikea valinta ekan Dark Soulsin ja Bloodbornen välillä! Kallistun kuitenkin ensimmäiseen Dark Soulsiin, koska se oli ensimmäinen Souls peli jota pelasin ja täten siihen liittyy eniten muistoja, etenkin se uskomaton tunne kun lopulta Gwyn kaatui, kertoi Qlaos.
 
– Tää on paha, nimittäin kaikki yllämainitut ovat todella hyviä ja jotkut suorastaan parempia kuin toiset. Kaikki alkoi Demon’s Soulsista ja siitä, kun naurettuani aluksi omalle hahmolleni koin ehkä ensimmäistä kertaa ikinä missään pelissä pelkoa bossia kohtaan, Phalanxia kohtaan tässä tapauksessa. Sittemmin sehän on vain oikein helppo pomo, mutta siitä on todella lämpimiä muistoja ihan koko pelihistoriaani ajatellen. Tasapainoilen Demon’s Soulsin ja Bloodbornen välillä, mutta lopulta valinta taitaa kallistua sen ensimmäisen Soulsin puoleen. Lähinnä muistoissa mitaten, nimittäin toistan vielä että kaikki Soulsit ovat oikein mainioita, tuumi GFGriever.
 
 
 
Tämän viikon kysymyksessä kysymme, kiinnostavatko huhutut uudet konsolimallit? Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä
 

Lisää luettavaa