Lukijat ovat puhuneet.

Kivisen julkaisun ja siten myös ristiriitaisen vastaanoton saaneen Cyberpunk 2077:n odotetaan vielä lähtevän uuteen nousuun, ellei peli ole jo sellaista kokenut. Pelaaja.fin lukijat ovat pelin suhteen hyvinkin optimistisella tuulella, sillä 61 prosenttia vastaajista toteaa pelillä olevan vielä toivoa. 39 prosenttia kyselyyn osallistuneista ei sen sijaan näe pelillä kovinkaan kirkasta tulevaisuutta.

Onko Cyberpunk 2077:llä vielä toivoa?

Kyllä 61 %
 
Ei 39 %
 
Ääniä yhteensä: 815
 
Osa kyselyyn osallistuneista innostui myös jättämään kommentteja asiaan littyen. Alla muutama nosto uutisen kommenteista.
 
– Ei mitään hajua, kun en ole pelannut. Jos antaisi pelin muhia tarpeeksi kauan, kuin hyvän viinin, niin ehkä sen sitten voisi jo korkata ja saada suuremman pelinautinnon? :D, Pauli4x4 naureskelee.
 
– Hemmetin hyvä pelihän tuo on, eli on jo pelastettu, ktorni toteaa.
 
– Ei. Lifepatheja ei korjattu eikä mitään muutakaan niistä ongelmista mitkä itselle oli tärkeimpiä. Pelimaailma on komea, mutta vailla mielekästä tekemistä, jopa äskettäin pelaamani Far Cry 6 oli viihdyttävämpää pelattavaa juonitehtävien ulkopuolella kuin tämän umpisurkea juonen ulkopuolinen tekeminen, Angel of Death kritisoi.
 
– CP2077 on loistava peli. Tuli juuri neljännen kerran läpäistyä. Odotan innolla jatkoa. Yksi harvoista peleistä, jossa olen jaksanut hankkia kaikki saavutukset, Lykos hehkuttaa.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita!

 

Lisää luettavaa