Lukijat ovat puhuneet: Cyberpunk 2077:ää odotetaan toiveikkain mielin / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Cyberpunk 2077:ää odotetaan toiveikkain mielin

10.09.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Cyberpunk 2077:ää odotetaan toiveikkain mielin

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat viimein selvillä. Kuluneella viikolla tiedusteltiin, kuinka korkealla lukijoiden hypemittari oli CD Projekt REDin suurroolipeli Cyberpunk 2077:ää kohtaan tuoreen 15 minuuttisen pelivideon jäljiltä.

Vastauksia kertyi yhteensä 844 kappaletta, ja heistä 37 prosentin enemmistöllä odotukset olivat yhä varsin neutraalit. Erittäin korkealla hypemittari oli 22 prosentilla ja korkealla 25 prosentilla, joten Cyberpunkia odotellaan enimmäkseen kuitenkin positiivisin mielin.

Avoimissa vastauksissa todettiin seuraavaa.

- Kyllä se hype melko korkealla omalla kohdallani on, vaikka yritänkin pitää jalat maassa kaikesta huolimatta. Odotukset ovat kovat kun tykkäsin the Witcher 3:sta niin paljon, joten vähintään samaa tasoa odotan sieltä tulevan. Ainahan se pieni pelko perseessä on, että jospa peli ei olekaan kovinkaan mukaansatempaava. vastasi Boblick.

- Idea kiinnostaa ja samoin vihdoinkin saadaan uusi IP, eikä vain jatko-osan esiosia tai jotain osia. Neutraalina tulee oltua ja odottelen kiltisti julkaisua. Vähän pelottaa se, että mitä CDPR saa aikaiseksi Night Cityn kanssa. Tämän tason peleissä pelimaailma on myös usein pääosassa tehtävien ulkopuolella. Se on tehnyt nimenomaan Rockstarin peleistä myös pirun hauskoja ja mennä vaikka tunniksi sekoilemaan peliin, jos ei ole kiinnostusta tai aikaa edetä tarinassa, kirjoitti Kille.

- Odotukset Cyberpunk 2077 suhteen ovat melko korkealla jo ihan sen takia, että olen odottanut hyvää ja yksityiskohtaista cyberpunk-aiheista roolipeliä jo vuosikaudet. Tähän kun ynnää sen, että pelattavuus vaikuttaa huomattavasti hauskemmalta kuin mitä Witcherissä, niin en oikein näe syytä minkä takia minun ei pitäisi tuntea hypeä. CD Projekt RED on osoittanut osaavansa tuottaa hyviä käsikirjoituksia ja luoda yksityiskohtaisia maailmoja, jonka lisäksi he ovat pyrkineet tekemään asiat paremmin joka pelin kohdalla, sekä ylipäätänsä julkaisemaan ne sitten kun ovat kokeneet niiden olevan valmiita. Noiden asioiden suhteen voi olla melko huoletta, paljasti Vaapukkamehuw.

-"Erittäin korkealla" on lievästi sanottu. On selvää että tulossa on kaikkien aikojen kovin jeesuspeli: kuin Deus Ex, mutta Witcher 3:n laadulla, laajuudella ja Deusin mökötystä tykimmällä asenteella. Witcher 3 oli mestariteos, mutta kyberpunk on paljon mielenkiintoisempi teema kuin fantasia, ja tähän asti nähdyn perusteella sekä kyber että punk on korotettu toiseen potenssiin. Hypejunassa on hauska matkustaa, hehkutti Refloni.

Hypemittari oli matalla sen sijaan 4 prosentilla vastaajista, kun taas erittäin matalalla 12 prosentilla vastaajista.

- Matalalla. Nähdyn perustella taistelu näyttää mielestäni erittäin heikolta. Tämä uusin video ei valitettavasti parantanut ainakaan fiiliksiä sen suhteen. Aivan liian vähän nähnyt muita pelimekaanikoita, joten niistä on vaikea sanoa tässä vaiheessa mitään. Emme tietysti tiedä mitään mitä kehityksen aikana on tapahtunut, mutta uskon edelleen että vuosien kehitys näkyy vielä jollakin huikealla tavalla, edqe totesi.

Kuinka korkealla Cyberpunk 2077 -hypemittarisi on?

Erittäin korkealla 22 %
 
Korkealla 25 %
 
Neutraali, katsotaan mitä tulee 37 %
 
Matalalla 4 %
 
Erittäin matalalla 12 %
 

Syyskuun Pelaaja-lehti 203 nyt kaupoissa!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Ehdottomasti odotan innolla. Taitaa olla seuraava peli, jonka ostan heti julkaisussa.

Lehdessä olleet haastattelut olivat kiinnostavia. Kiitos niistä!