Lukijat ovat puhuneet: Diablo-fanit janoavat sekä uutta että vanhaa! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Diablo-fanit janoavat sekä uutta että vanhaa!

1.03.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Diablo-fanit janoavat sekä uutta että vanhaa!

Pelaaja.fin etusivulla näkyvän viikon kysymyksen tuoreimmat tulokset ovat selvillä. Päättyneellä viikolla utelimme, kumpi Blizzard Entertainmentin hiljattain parrasvaloihin nostetuista Diablo-peleistä kiinnostaa enemmän – Diablo IV vai tuoreeltaan vahvistunut Diablo II: Resurrected -uusioversio.

Vastauksia kertyi tällä erää 490 kappaletta, joiden äänijakauma puolittui tasan tarkkaan kahtia vaihtoehtojen kesken. Niin Diablo IV kuin Diablo II: Resurrected sai 50 prosentin kannatuksen, joten fankunnassa on tasaisesti niin uuden kuin vanhan perään ensisijaisesti haikailevia pelaajia.

– Oli kyllä kaikkea muuta kuin yksinkertainen kysymys. D4:sta ootellaan innolla, mutta siitäkin huolimatta vastaukseni kääntyi niukin naukin kakoseen, jota odottaa varmaan vieläkin hartaammin, MidderOne puntaroi avoimissa kommenteissa.

– Pienen harkinnan jälkeen vastasin, että Diablo 4. D2 remaster tulee varmasti pelattua, mutta tuhansia ja taas tuhansia tunteja aikoinaan pelanneena se ei juuri tarjoa oikein enää mitään uutta. Lisäksi pelissä on myös omat ongelmansa, jotka varmasti periytyvät myös remasteriin. Diablo 3:sta tuhansia tunteja pelanneena D4 kiinnostaa kovasti. Toivotaan, etteivät nyt onnistu pilaamaan sitä, SaskaKikkare pallotteli.

– Kyllähän tuo kakkonen on sen verran legendaarinen klassikko, että sen remakea on jo tullut odoteltua pitkään. Jatko-osat eivät niin paljoa kiinnosta, myönsi OsKu.

– D4 tulee hankittua tulevaisuudessa kuitenkin, mutta Rogue hahmoluokan jälkeen odotan huomattavasti enemmän D2:n jälleensyntymää. D4:n Rogue ei ole se minkä mie opin tuntemaan. Tämä versio tuntuu lähinnä olevan lainassa PoE:sta. D2R:in toki on omat oikkunsa, kuten ontuva liikkuminen ja päällekkäisyys (odotin todellista Remakea), mutta koskaan Blizzardin historiassa kyseinen installaatio ei ole vielä kääntynyt konsoleille toisin kuin ensimmäinen ja kolmas ovat, Fable kirjoitti.

Lisää kommentteja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

Diablo IV vai Diablo II: Resurrected?

Diablo IV 50 %
 
Diablo II: Resurrected 50 %
 
Ääniä yhteensä: 490
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

ainostaa diablo 2sta gog:lle

Nostoja