Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Viime viikolla udeltiin digikaupoista poistuneen DuckTales Remastered -pelin innoittamana, kaipaisivatko lukijat enemmän pelejä Disneyn omista animaatio- ja piirroshahmoista.

Lue lisää: No voihan kääk! Uusin DuckTales-peli vedetään pois myynnistä

Vastaajia kertyi viikon aikana yhteensä 517 kappaletta, ja tällä kertaa äänet jakautuvat varsin tasaisesti. Lopulta 38 prosentin enemmistö oli sitä mieltä, että pelit kaipaisivat enemmän Disneyn piirros- ja animaatiohahmojen tähdittämiä pelejä, kun taas 27 prosenttia kaipaili pelejä lähinnä muutamista tietyistä hahmoista.

– Minulle Aku Ankka ja Batman kelpaavat aina pelien muodossa. Ducktales oli lapsena eräitä NES:in parhaista. Pelasin molemmat osat läpi vähän aikaa sitten, joten mielelläni ottaisin yhtä laadukkaan remasteroinnin myös kakkososasta, tuumi Sundance Kid kysymyksen avoimissa kommenteissa.

– Ilmeisesti Ankkalinnan hahmoista kyse 😉 Varsinkin remaket kelpaisi. Ainakin Ducktales 2 joka oli huima, parempi kuin ensimmäinen vaikka ensimmäinenkin on selkeä klassikko. Mutta myös Darkwind Duck ja Chip&Dale 2 kelpaisi. Uusiakin totta kai, mutta jotenkin veikkaan että nämäkin pilattaisiin. Remaket kyllä sopisi Disneyn tyyliin kun niitä tehdään jatkuvalla syötöllä elokuvienkin puolella, fiilisteli JayeizH.

– Vastasin lähinnä muutamista tietyistä, koska vuoden 1997 Hercules oli lapsuuteni rakkain peli yhdessä Worms Armageddonin kanssa. HD-remasterointi tai vaikkapa UE4-pelimoottoria hyödyntävä remake olisi siis enemmän kuin tervetullut. Ja ei – God of War III:n Hercules tai Kratos eivät kumpikaan vedä vertoja Disneyn sankarihahmolle, paljasti Poliisitapaus.

Vastaavasti huomattavat 35 prosenttia vastaajista ei kaipaa lainkaan Disney-hahmojen ympärille rakennettuja pelejä.

– En tietysti pistä vastaan, jos Ankkalinnasta väännettäisiin esim. originaalilla tarinalla varustettu seikkailupeli, joka pelaa lähdemateriaalin säännöillä. Vähän vaan epäilen, onko lähdemateriaalissa oikein potentiaalia peliksi, koska luonnollisesti pelaajalle asetettavat haasteet eivät voi olla kovin taistelupainotteisia. Ainakaan allekirjoittaneelle ei enää myöskään oikein mene läpi mikään abstrakti tasohyppelypeli, jossa Crashin tilalle on vain lykätty Aku Ankka (Aku Ankka: Universumin Sankari). Ei minulla siis ole minkäänlaista erityistä kaipuuta saada lisää Disney-hahmoja peleihini. Pelit saa itse puhua puolestaan, jos sellaisia vielä tulee. Vastaus: ”En lainkaan”, perusteli Haerski.

– Ei tule mieleen syytä miksi juuri jostain Disney-hahmosta pitäisi tehdä peli. Hyvä peli kelpaa aina, oli hahmot mistä tahansa. Toki jos on jokin pelillinen syy valita tietty hahmo, niin mikä ettei. Lähinnä tarkoittaen siis että jos vaikka jollain hahmolla on jokin ominaisuus, joka toisi jotain mielenkiintoista peliin vaikka pelimekaniikan kautta, niin miksipä ei. Vastaan kuitenkin että en kaipaa, zappah summasi.

DuckTales Remastered vedettiin myynnistä. Kaipaisitko enemmän pelejä Disneyn animaatio- ja piirroshahmoista?

Kyllä, ehdottomasti lisää! 38 %
 
Lähinnä muutamista tietyistä 27 %
 
En lainkaan 35 %
 

 

Lisää luettavaa