Lukijat ovat puhuneet: E3-messuja seurataan äärimmäisen tiiviisti / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: E3-messuja seurataan äärimmäisen tiiviisti

15.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Lukijat ovat puhuneet: E3-messuja seurataan äärimmäisen tiiviisti

Tämänvuotinen Electronic Entertainment Expo on nyt hyrähtänyt virallisesti käyntiin, ja pelisivustot kisailevat jälleen pelaajien huomiosta suorin lähetyksin ja liveseurannoin. Viime viikolla tiedustelimme Pelaajalehti.comin lukijoilta, miten tiiviisti E3-messujen antia tutkaillaan suomalaisissa kodeissa hankalasta aikaerosta huolimatta.

Viime viikon kysymys kuului seuraavasti:

E3 2015 on ensi viikolla lehdistötilaisuuksineen. Aiotko seurata vuoden tärkeimmän pelitapahtuman antia?

1. Kyllä, aktiivisesti! (50%)
2. Kyllä, sivusilmällä (26%)
3. Ehkä jälkeenpäin yhteenvetoja (17%)
4. En lainkaan (2%)
5. Mikä ihmeen E3...? (sarkastisesti) (4%)
6. Mikä ihmeen E3...? (ihan rehellisesti) (1%)

Tasan puolet kyselyyn vastanneista ilmoitti seuraavansa E3:a tänä vuonna aktiivisesti, ja vain häviävän pieni prosenttiosio kertoi sivuuttavansa messut kokonaan. Pelkästään pelisivustojen yhteenvetoihin luottaa lähes viidesosa lukijoistamme.

Lukijoidemme yleissivistyksestä paljastui myös ammottavia aukkoja: suurtapahtumasta kielsi rehellisesti kuulleensa kahdeksan epäonnista vastaajaa.

Lukijakommentteja aiheesta:

 Jonkinlainen yhteenveto saattaa tulla katsottua. Kaikki mielenkiintoinen sälä siirretty ensi vuodelle, joten mitäpä tässä turhaan innostumaan, pohti Wili kommenteissa.

Eiköhän Microsoftin pressi tule jälleen seurattua livenä, muista lähinnä vain trailerit... Mutta hypejunaan en ole enää vuosikausiin lähtenyt mukaan, kun lähes aina tarjonta on ollut täysin yllätyksetöntä ja peruskaavaa noudattavaa, totesi Balnazzard.

– Tottakai tulee seurattua aktiivisesti, niinkun aina ennenkin. Tosin toisaalta on myös ikävä aikaa, kun E3-uutiset tuli luettua pelilehdistä, snaketus muisteli.

– Luen jälkikäteen, yleensä noilla messuilla julkistetaan joko konsolipelejä (ei juuri kiinnosta) tai yleensä AAA-pelejä (ei juuri kiinnosta). Toki odotan innolla pelikuvaa muutamasta suuremmasta nimikkeestä, mutta en lähde sen takia valvomaan, summasi JNyknn.

E3-ummikko Bethesdan maanantaiöistä lehdistötilaisuutta puivaan viikon kysymykseen voi vastata täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.