Lukijat ovat puhuneet: Elden Ring otettiin vastaan erittäin positiivisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Elden Ring otettiin vastaan erittäin positiivisesti

15.11.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Elden Ring otettiin vastaan erittäin positiivisesti

Pelaaja.fin viime viikon kyselytulokset ovat selvillä. Viime viikolla kysely omistettiin ensi vuoden odotetuimpiin peleihin lukeutuvalle Elden Ringille, josta julkaistiin tuoreeltaan lähes 20 minuuttia varsinaista pelikuvaa. Kysymys kuuluikin, minkälaiset fiilikset videomateriaali jättikään lukijakunnassa?

Vastausjakauma näyttää seuraavanlaiselta:

Mikälaiset fiilikset Elden Ringin pelikuvavideo jätti?

Erittäin positiiviset 31 %
 
Positiiviset 32 %
 
Melko neutraalit 26 %
 
Negatiiviset 6 %
 
Erittäin negatiiviset 5 %
 

Vastauksia kertyi tällä erää yhteensä 396 kappaletta, ja kuten jakauma osoittaa, vastaanotto kallistuu roimasti positiivisemman kuin negatiivisemman puolelle. Avointen kommenttien puolella Elden Ring -odotuksia puitiin sanoiksi seuraavanlaisesti.

– Heräsi huikeat fiilikset. Kartta näytti upealta, maailma herätti suuret seikkailuhalut. Astetta darkimmat BOTW-meiningit. Tämä sai minut kiinnostumaan Souls-peleistä, sanaili Junton.

– Herätti kiinnostuksen. Soulsit ovat jääneet pelaamatta mutta on jotenkin tunne että kun tämän pelaa niin on pakko saada lisää samanhenkistä pelattavaa, rautahuilu povaili.

– Kenellekkään tuskin on epäselvää täällä, että minkä puljun pelit ovat itselleni yleisesti ottaen olleet merkkitapauksia ja oikeasti hieman odottamisen tuskan ja hypen nostattajia. Yllättävän neutraalisti olen kuitenkin Elden Ringiä odottanut, liekö ikä jo rupee syömään terää sellaisen nuoren ihmisen vouhottamisesta, mutta kyllä se sieltä pikku hiljaa taas hiipii puseron alle. nimimerkki Bloodborne kirjoitti.

– En oo katsonut ainuttakaan videota tästä. Dark Souls III -trailerit spoilasivat kaikki pelin pomotaistelut ja alueet, joka itseä ainakin ärsytti. En ota samaa riskiä tän pelin kanssa. Kaikki FromSoftwaren Soulsit ja Souls-liket pelanneena odotan tätä kuitenkin todella todella paljon, DuskTillDawn paljasti.

Tämän viikon kysymyksessä siirrytään Elden Ringistä perimmäsiten kysymysten äärelle. Oletko enemmän yksin-, monin- vai yhteistyöpelien ystävä? Vastaa kyselyyn kuluvan viikon aikana vaikkapä täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Testi kyllä vakuutti lisää! :)

Nostoja