Lukijat ovat puhuneet: Fallout 4 vei voiton Bethesdan lehdistötilaisuudessa / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Fallout 4 vei voiton Bethesdan lehdistötilaisuudessa

22.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Lukijat ovat puhuneet: Fallout 4 vei voiton Bethesdan lehdistötilaisuudessa

Tämänvuotisten E3-messujen suurimmaksi yllättäjäksikin povattu Bethesda ei pettänyt: kauan odotetun Fallout 4:n ohella yhtiön lehdistötilaisuudessa nähtiin kokoelma muita suuria julkistuksia Dishonored 2:sta uuteen Doomiin. Viime viikolla kartoitimme, mikä Bethesdan peleistä teki Pelaajalehti.comin lukijoihin suurimman vaikutuksen.

Viime viikon kysymys kuului seuraavasti:

E3-ummikko Bethesda avasi messut maanantaina lehdistötilaisuudellaan. Mikä esitellyistä peleistä oli kiinnostavin?

1. Fallout 4 (63%)
2. Dishonored 2 (21%)
3. Doom (11%)
4. The Elder Scrolls Legends (2%)
5. Fallout Shelter (1%)
6. Dishonored: Definitive Edition (1%)
7. BattleCry (1%)

Kyselyn voittoon rynni valtavalla ylivoimalla Fallout 4, jonka julkistusta lukijamme ennakoivat jo messuja edeltäneissä kyselyissä. Tulos tuskin tuli yllätyksenä kenellekään - peli on kevyesti messuviikon suosituimpia puheenaiheita.

Suurjulkistusten jyrän alla juuri ja juuri kynnelle puolestaan kykenivät lähitaistelupainotteinen tiimiräiskintä BattleCry ja parin vuoden takaisen hiippailupelin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tuova Dishonored: Definitive Edition. Myöskään Fallout-odotusta helpottamaan julkaistu mobiilipeli Fallout Shelter ei vaikuta vakuuttaneen.

Lukijakommentteja aiheesta:

Dishonored: Definitive Edition on noista ainut, jonka tietää aivan varmuudella hyväksi peliksi. Siksi valitsin sen. Muuten Fallout 4, järkeili onnistunyt kommenttiosiossa.

– Kyl se Fallout 4 on. Grafiikat ei niin kiinnosta kun tiedän et peli tulee oleen sisällöltään kultaa. Bethesdalla kyl kovat pelit nyt tulossa. Vaikee uskoo et ketään muu pääsee ees lähelle. Voin silti olla väärässä. Who knows? arvuutteli Speedy.

– Doom ja hyvin kevyesti. Uusi Tuomio vaikuttaa oikein herkulliselta old school -räiskinnältä, mistä toki tulee plussaa ja rispektiä nykypäivänä. Toivottavasti tekee yhtä loistavan paluun nykyaikaan kuin Wolfensteinin paluu, luottoa kuitenkin löytyy, ZaleraFF perusteli.

– Fallout taitaapi vaan olla Fallout 3.8 "now with minecraft elements", voihan tuon sitten 2016 jouluna steamin aleista hankkia kaikkineen dlc ja bug fixeineen, pohti Nabbis.

Vuoden 2015 E3-messujen antia kokonaisuudessaan pohtivaan viikon kysymykseen voi vastata täällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tosiaan... Fallout 4 on hyvin todennäköisesti timanttia sisällöltään, vaikka näyttäisi miltä tahansa. Eiköhän tuo kuitenki tuu näyttämään paljon miellyttävämmältä kuin edelliset osat!

Tuli myös mieleen, että kolmosesta remake olisi tosi siistiä!

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Tosiaan... Fallout 4 on hyvin todennäköisesti timanttia sisällöltään, vaikka näyttäisi miltä tahansa. Eiköhän tuo kuitenki tuu näyttämään paljon miellyttävämmältä kuin edelliset osat!

Tuli myös mieleen, että kolmosesta remake olisi tosi siistiä!

Miksi juuri kolmosesta? Itelle kelpais mielummin vaikka bethesdan näkemys vanhemmista Falloutista eli ykkösestä tai kakkosesta ja mitä niitä nyt olikaan. Kaikista mieluisin Remake ois kylläkin virallinen versio Morrowindista. Joo Skywind on olemassa mutta ei se ole sama asia. Kolmosenhan saa suht hyvin nykypäivään erilaisten modien avulla jos on konemiehiä. Ei toki sillä etteikö Fallout kolmosen remake kelpais, mutta ois paljo mielenkiintosempiaki päiviteltäviä. Mutta samapa se mitä ne sieltä suoltaa, herkkua joka tapauksessa.