Lukijat ovat puhuneet: Gamescom vakuutti pelikansan / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Gamescom vakuutti pelikansan

25.08.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
8

Gamescom 2014 -messut olivat tänäkin vuonna yleisömenestys. Saksan Kölnissä muutama viikko takaperin pidetyt Euroopan suurimmat pelimessut tarjosivat myös runsaasti uusia pelipaljastuksia ja  uusia yksityiskohtia entuudestaan tutuista peleistä.

Pelaajan oma paikalla ollut iskuryhmä oli messujen antiin varsin tyytyväinen, mutta mitä mieltä oli sivustomme lukijakunta? Tiedustelimme asiaa viime viikolla Pelaajalehti.comin etusivun kyselyssä, jonka lopulliset tulokset näyttävät seuraavanlaiselta.

Mitä pidit Gamescom 2014 -messujen annista?

Aivan mahtavaa! 10%
Olin varsin tyytyväinen 57%
Olin hieman pettynyt 26%
Suorastaan ala-arvoista! 7%
 
Vastausten perusteella Gamescom-messujen anti tyydytti tänä vuonna reilun enemmistön odotukset: yhteensä 67 prosenttia äänistä oli positiivisia ja 34 prosenttia negatiivisia. Lukujen valossa Gamescomille tuntuu yhä löytyvän paikkansa vuoden messukalenterissa, mikäli tarjonta on jatkossakin pelikansan mieleen.
 
Mikä oli sinun mielestäsi Gamescom 2014 -messujen kohokohta, paras peli tai kiinnostavin julkistus? Missä mentiin metsään? Omia tarkempia näkemyksiä voi kertoa alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä.
 
Tämän viikon kyselyssä utelemme, kuinka moni pelaa kauhupelejä. Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Miksei ollut galluppia siitä kuka vei kuten yleensä? =D

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Uskon että suurin osa pettymyksistä tulee siitä, kuten itselläkin usein käy, että E3:t koettiin juuri ja gamescomilta ihmiset tuntuvan odottavan jotain yhtä suurta (kuten viime vuonna osa ennusti Uncharted 4:n esiintymistä). Eipä siellä yleensä mitään yhtä suurta nähdä kuin E3:ssa, eikä ole tarkoituskaan. Muutama indie ja uutta gameplayta AAA-titteleistä.
Hieno gamescom tänä vuonna, vaikka ei ihan yltänyt viime vuoden tasolle minun puolesta.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Ehkä olen hieman pettynyt, sillä ilman kyselyä en olisi muistanut koko messujen olemassaoloa. Näin kävi viimekin vuonna.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tyytyväinen olen, vaikka Vitalle olisi voinut lisää kuulumisia olla. Varsinkin Gravity Rush kakkosen euroopan julkistuksesta.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kaikki hyviltä näyttäneet pelit näytti edelleen hyviltä. Olin varsin tyytyväinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan hyvää matskua sieltä tuli kun saatiin kunnollista pelikuvaa E3:n peleistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihan tyytyväinen. Kun ei odota ihmeitä niin ei pety.

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

Rime ja Wild kiinnosti pelkästään.

Nostoja