Lukijat ovat puhuneet: Googlen tuleva Stadia-pelipalvelu herätti hädin tuskin pelaajien kiinnostuksen / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Googlen tuleva Stadia-pelipalvelu herätti hädin tuskin pelaajien kiinnostuksen

1.04.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Lukijat ovat puhuneet: Googlen tuleva Stadia-pelipalvelu herätti hädin tuskin pelaajien kiinnostuksen

Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Etusivullamme nähtävillä olevassa kyselyssä tiedustellaan milloin mistäkin peleihin liittyvistä aiheista.

Viime viikolla lukijat arvioivat Googlen paljastaman Stadia-pelipalvelun kiinnostavuutta, eivätkä ensivaikutelmat olleet tulosten perusteella erityisen positiiviset. Runsas 67 prosentin enemmistö yhteensä 791 vastaajasta vastasi, ettei Stadia ei herättänyt lainkaan mielenkiintoa.

- Samoilla linjoilla muiden kanssa kuukausimaksullisista palveluista. Kuukausimaksu "pakottaa" pelaamaan, koska jos ei pelaa, rahat menevät hukkaan. Pelaan mieluummin omalla ajallani ilman aikapaineita, perusteli muun muassa Refloni näkemystään.

- Kuluttajana, joka välttää kaikkea kuukausimaksullista (Netflix, konsolien nettipalvelut, ym.) ei kiinnosta lainkaan. Uskon myös, että uusien toimijoiden on vaikea saada jalansijaa pelimarkkinoilla, joilla on pääosin vuosikymmeniä vanhoja toimijoita vahvoilla brändeillä, puntaroi mantelirapu.

- Ei kiinnosta lainkaan. 1. En halua Netflix-tyylistä kuukausimaksullista palvelua, sillä niissä pelin jatkuva olemassaolo ei ole taattu jos se toimii kuin Netflix, toisin kuin omistetuissa peleissä. Eihän se varmaa ole niissäkään, mutta huomattavasti varmempaa kuin näissä Stream-palveluissa.2. En usko tekniikan olevan vielä lähellekkään sitä tasoa mitä pelaamiseen vaaditaan muuta kuin harvoissa paikoissa. 3. Ei modeja, luetteli Angel of Death epäilyksiään.

Sen sijaan 26 prosentilla vastaajista mielenkiinto heräsi hieman, mutta suuresti vain 7 prosentilla.

- Teknisestä näkökulmasta kiinnostaa aika paljonkin. Odotan suurella mielenkiinnolla kuinka se toimii ja kuinka ovat saaneet sen toimimaan jos se toimii. Pelaajana aika sama. Totta kai uudet alustat on aina jees. Se tuo kilpailua ja lisää pelejä. Googlella on kuitenkin niin kovat resurssit että sieltä voi tulla aika hienoja juttuja, totesi JayeizH.

- Suuresti. Pidän ajatuksesta, että pelejä voisi pelata laiteriippumattomasti ja olisi mielenkiintoista nähdä projekteja, joissa käytetään pilven mahdollistamaa laskentatehoa, myönsi edqe.

- Kiinnostaa suuresti, mutta liian monta kysymystä auki. Betaa ja tarjontaa pitäis päästä kokeilemaan, summasi laurihon.

Pelaajalehti.comin tämän viikon kysymyksessä sen sijaan kysytään, milloin olet päivittänyt viimeksi peli-pc:täsi. Vastaa varsinaiseen kyselyyn ja kerro tarkemmin rautapäivityksistäsi täällä!

Herättiko Googlen paljastama Stadia-pelialusta mielenkiintosi?

Suuresti 7 %
 
Hieman 26 %
 
Ei lainkaan 67 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kreatti kuva
kreatti

En kerennyt vastaamaan tähän, mutta itseä kyllä kiinnostaa suuresti, ihan vaan koska en todnäk ikinä saa hommattua ajan tasalla olevaa pc:tä koska pa 2019.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Jotenkin muistelisin että Xboxin tilanne oli aikoinaan sama. Pelaava kansa oli hyvinkin skeptinen (minä mukaan lukien), mutta kyllä se lopulta kelpasi (minullekin).

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus JayeizH

Jotenkin muistelisin että Xboxin tilanne oli aikoinaan sama. Pelaava kansa oli hyvinkin skeptinen (minä mukaan lukien), mutta kyllä se lopulta kelpasi (minullekin).

Ja nämä kaksi onkin niin verrattavissa, että.

Käyttäjän Splicer kuva
Splicer

Itsekin olen sen verran kiinnostunut että laittelin jo rahaa syrjään ohjainta varten. Katsotaan toki mitä Microsoftilla on hihassa asian suhteen mutta ylipäänsä ajatus siitä, että voisi striimaten pelata siellä täällä on erityisen hyvä tilanteeseen, jossa pari tuntia sohvalla ison telkun ääressä löhöten ei ole ole optimaalisin vaihtoehto.