Lukijat ovat puhuneet: Harry Potter: Wizards Unite ei saavuta Pokémon GO:n suosiota / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Harry Potter: Wizards Unite ei saavuta Pokémon GO:n suosiota

1.07.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
2
Harry Potter Wizards Unite

Nianticin uusi AR-peli Harry Potter: Wizards Unite julkaistiin myös Suomessa hieman ennen juhannusta. Pelaaja.fi kysyi lukijoiltaan, onko uutukaisella mahdollisuuksia yltää samanlaiseen suosioon, kuin edeltäjänsä Pokémon GO ja kasvaa valtavaksi ilmiöksi. Yhteensä 582 vastaajaa ottivat kysymykseen kantaa.

Lopulta selkeä enemmistö ei selkeästikään uskonut velhoseikkailun mahdollisuuksiin, kun huikeat 75% äänestivät, ettei peli tule kasvamaan lähellekään Pokémon GO:n mittoja.

– Ei niin mitään toivoa. Pokémon Go:n kohdalla konseptin uutuus ja brändin voima veti todellä pitkälle. Nyt tämä pelityyppi on jo nähty, eikä Potter ole koskaan ollut lähelläkään Pokémonia tuotemerkin suuruudessa, kirjoitti Lahis.

Nähtäväksi jää kasvaako Wizards Unite merkittävästi vielä julkaisunsa jälkeen, mutta toistaiseksi lukijat ovat olleet oikeassa, eikä sen ympärillä pyöri Pokémonin kaltaista hysteriaa.

Uskotko, että Harry Potter: Wizards Unitesta tulee yhtä suuri mobiili-ilmiö kuin Pokémon GO:sta?

Kyllä, vieläkin suurempi 3 %
 
Kyllä, kutakuinkin yhtä suuri 4 %
 
Ei aivan yhtä suuri 18 %
 
Ei lähellekään yhtä suuri 75 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Olen itse lukenut kaikki kahdeksan Harry Potter -kirjaa (jopa sen näytelmän) ja katsonut jokaisen elokuvan. Ja silti mielestäni Wizards Unitessa on liikaa pelaamista häiritsevää lorea, toisin kuin Pokemon Gossa.

Käyttäjän ruidok kuva
ruidok

peli on buginen vielä. omalla kohdalla peli ei päästä latausruutua pidemmälle

Nostoja