Lukijat ovat puhuneet: HBO:n The Last of Us -sarja on…

Lukijat ovat puhuneet.

26.3.2023 14:02

Lukijat ovat puhuneet.

HBO:n äskettäin ensimmäisen kautensa päättänyt The Last of Us -sarja on saanut nyt tuomion.

59 prosenttia vastaajista on liikkeellä melko positiivin mielin. Tuohon lukuun lukeutuu 32 prosenttia vastaajista, jotka ovat antaneet sarjalla peräti viisi tähteä. Neljän tähden voimaan luottaa sen sijaan 27 prosenttia vastaajista.

10 prosenttia vastaajista on varsin neutraalilla linjalla ja antaa sarjalle poliittisen kolmen tähden arvosanan. Kahden tähden arvion napsautti vain kolme prosenttia kyselyyn osallistuneista.

Yhden tähden arvion jätti 11 prosenttia vastaajista. 17 prosenttia vastaajista ei sen sijaan ole katsonut sarjaa vielä ollenkaan.

Kuinka monta tähteä annat HBO:n The Last of Us -sarjalle?

⭐⭐⭐⭐⭐ 32 %
 
⭐⭐⭐⭐ 27 %
 
⭐⭐⭐ 10 %
 
⭐⭐ 3 %
 
11 %
 
En ole katsonut sarjaa. 17 %
 
Ääniä yhteensä: 1049
 
Alla hieman poimintoja alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.
 
5/5. Pelin fanina ja nyt sarjan fanina ei voi kuin hämmästellä, kuinka toimivaksi sarja saatiin (etenkin kun tietää historian tällä saralla), Celoril toteaa.
 
Tarinallisesti ja visuaalisesti hyvä. Olen katsonut jonkun verran vertailuvideoita netistä ja kiva nähdä että on käytetty lähdemateriaalia niinkin hyvin hyödyksi, Aromit kommentoi.
 
Sarja tuntuu saavan vähän turhan paljon ylistystä pelaajilta siitä syystä, että se kopioi monia avainkohtauksia pelistä melkein frame framelta, eli se on siksi ”uskollinen”. Tällaisen pikkutarkan uskollisuuden sijaan olisin kyllä toivonut enemmän harkintaa sen puolesta, että kyseessä olisi oikeasti hyvä sarja, joka noudattelee pelin henkeä enemmän kuin kopioi sitä suoraan, Haerski analysoi.
 
Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

 

Lisää luettavaa