Lukijat ovat puhuneet: Insomniacin Spider-Manin pc-versio jääköön sikseen / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Insomniacin Spider-Manin pc-versio jääköön sikseen

18.08.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Lukijat ovat puhuneet: Insomniacin Spider-Manin pc-versio jääköön sikseen!

Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet.

Insomniac Gamesin vastikään pc:lle saapunut, pidetty hämähäkkeilypeli, ei ole uusintaoston arvoinen, jos 80 prosentilta vastaajista kysytään.

48 prosenttia vastaajista on pelannut alun perin vuonna 2018 julkaistun teoksen jo Pleikkarilla, eikä aio sen takia napata pelin remasteroitua versiota pc-peluuseen. 32 prosenttia vastaajista ei aio ottaa peliä testiin ollenkaan, eikä ole ilmeisesti pelannut sitä aikaisemminkaan, kun 21 prosenttia vastaajista taas aikoo napata pelin tietokoneversion testiin.

Meneekö Insomniac Gamesin Spider-Man testiin pc:llä?

Kyllä 21 %
 
Ei 32 %
 
Ei, pelasin sen jo Pleikkarilla. 48 %
 
Ääniä yhteensä: 535
 
Osa kyselyyn vastanneista innostui myös kommentoimaan asiaa alkuperäisen uutisen kommenttiosiossa. Alla muutama nosto sieltä.
 
– Ei ainakaan heti julkaisussa katsotaan sitten jouluna jos tuo hinta tulee hieman alaspäin. Tässä tuota odoteltu pc:lle tulevaksi, mitä se muutama kuukausi lisää enään tässä tuntuu, Nabbis toteaa.
 
– En. Pelattu aikanaan pleikkarilla ja lisäksi open-world -allergiani on näköjään pahentunut entisestään, Haerski sanailee.
 
– Kyllä tuo lähtee testiin kerta en konsoleita omista, switchiä ja 3ds lukuun ottamatta.Kyllä tuo lähtee testiin kerta en konsoleita omista, switchiä ja 3ds lukuun ottamatta, Stan jakaa.
 
– Vähän kyllä houkuttelee uusiksi pelata koneella, mutta katsotaan sitten joskus tulevaisuudessa kunhan päätyy alennukseen, Carpathian kertoo.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja