Lukijat ovat puhuneet: Joka toisella lukijalla vähintään yksi nykykonsoli / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Joka toisella lukijalla vähintään yksi nykykonsoli

16.11.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Lukijat ovat puhuneet: Joka toisella lukijalla vähintään yksi nykykonsoli

Viime viikon lukijakyselyssä tiedustelimme, kuinka moni Pelaajalehti.comin lukija on todellisuudessa loikannut nykypolven kotikonsoleiden pariin. Vastaukset osoittavat, että yli puolelta löytyy vähintään yksi nykykonsoli.

Myös huomattavalta määrällä lukijoita ei ole nykykonsolia lainkaan. Syiksi mainittiin muun muassa pc-pelaaminen tai tyytymättömyys nykypolven konsoleiden pelitarjontaan. Tarkemmat vastausprosentit olivat:

Omistatko yhden tai useamman nykypolven kotikonsolin (PS4, Wii U, Xbox One) ?

Kyllä, yhden (53%)
Kyllä, useamman (18%)
Kyllä, kaikki kolme (5%)
En (24%)

 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
- Ei ainuttakaan, eikä möyskään tule hankittua vielä vuosikausiin, kun sellainen 150 pelin backlogi 7. sukupolvesta painaa niskaan. Ehkä sitten joskus 10 vuoden päästä ostan kaikki kolme tai vaihtoehtoisesti jätän 8. konsolisukupolven konsolit kokonaan välistä, etenkin jos 9. sukupolven laitteilla on mahdollista pelata nykypolven pelejä, myönsi Balnazzard.
 
- Onella mennään. Wii U:ta en varmaan hommaa, Nintendon seuraaja saattaa olla todennäköisempi jahka tytärkin tosta kasvaa. PS4 saattaisi tulla hankittua jos kokisin siihen jonkin hyvän syyn, lähinnä jonkun must-have yksinoikeuden, pohti Core.
 
- PS4 omistuksessa, eikä muita tulekaan. En ole koskaan pitänyt järkevänä omistaa useampaa konsolia, varsinkaan kun kilpailevilla konsoleilla ei ole yhtään minua kiinnostavaa yksinoikeutta, kertoi Rätsetti.
 
- Wii U löytyy. Sillä tulee lähinne pelailtua tyttökaverin kanssa. Muuten pelaan PC:llä. Kaikki itseä kiinnostavat pelit on tullu onneksi myös pc:lle, totesi Hanska.
 
 
Tämän viikon kysymyksessä kysymme yksinkertaisesti, kumpi on pahempi - liian lyhyt vai liian pitkä peli? Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä
 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

3/4 omistaa nykykonsolin toisinsanoen.

Käyttäjän Gameskeeper kuva
Gameskeeper

Nyt on otsikossa melkoinen tulkintavirhe. Totuudenmukaisempi otsikko olisi: "Joka toisella lukijalla tasan yksi nykykonsoli".

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Yksinkertaisesti sanottuna 76% omistaa ja 24% ei omista.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH
Lainaus käyttäjältä Gameskeeper

Nyt on otsikossa melkoinen tulkintavirhe. Totuudenmukaisempi otsikko olisi: "Joka toisella lukijalla tasan yksi nykykonsoli".

Huomasin saman :) Eli 24% ei ole. Eli 3/4 on vähintään yksi nykysukupolven konsoli. Eli joka neljännellä ei ole nykysukupolven laitetta ;) Joka toisella on yksi. Nostetaan tämä nyt erityisesti esille, että insinöörit alut lukijoissa saavat hyvän alun prosentti laskennalle :D