Lukijat ovat puhuneet: Kesähelteet vaikuttavat pelaamiseenkin! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Kesähelteet vaikuttavat pelaamiseenkin!

4.08.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14

Puhutaanpä vähän säästä. Ennätyskuuma kesä on joko riemastuttanut tai tuskastuttanut suomalaisia, mutta oleellisin kysymys kuitenkin lienee, kuinka kesähelteet ovat vaikuttaneet pelitottumuksiin.

Onko kuumuus ja hiostava ilma vieneet kaiken puhdin pelaamisesta ja ajaneet ihmiset ulos kodeistaan luonnon helmaan? Vai onko ulkona jo niin kuuma, että on parasta pysyä sisätiloissa pelaamassa?

Utelimme helleaallon vaikutuksista viime viikolla Pelaajalehti.comin etusivun kyselyssä, ja tulokset ovat tämänkaltaiset.

1. Olen pelannut vähemmän // 50%
2. Olen pelannut yhtä paljon kuin tavallisestikin // 37%
3. Olen pelannut enemmän // 13%

Tulokset puhuvat omaa kieltään. Peräti puolet vastaajista on jättänyt pelaamisen vähemmälle, mutta vain 13 prosenttia on päättänyt jäädä kotiin pelaamaan entistä enemmän. Silti huomattavat 37 prosenttia vastaajista ei anna helteiden hetkauttaa omia pelitottumuksiaan.

Miten kesähelteet ovat vaikuttaneet sinun pelaamiseesi - ja miksi? Kerro oma kantasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä!

Tämän viikon kysymyksessä udellaan kiinnostusta ensi viikon Gamescom 2014 -messuja kohtaan. Miten paljon Saksan omat pelimessut nappaavat? Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Kesäisin ehkä pelataan pelataan vähemmän mutta niitä ostetaan enemmän kesäalennusmyyntien aikaan.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Its epelaan vähemmän, koska huoneessani on jo valmiiki 40 astetta lämmintä, kun laittaa pleikan päälle, tulee varmaan 45...

Käyttäjän Temehero kuva
Temehero

Kyllä on vähemmälle jäänyt, mutta muista syistä kuin kesästä; minähän en ole minkään vuodenajan tai ”hyvän” sään orja pelaamisen suhteen.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Itselläni ei niinkään lämpötila ole ongelma koska herrasmiesten keksintö nimeltä tuuletin. Pelattavaa vaan ei oikein ole.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Ensin olin enemmän ulkona kun -oli- mukavan lämmintä, parin viikon jälkeen oon enimmäkseen istunu sisällä pelaamassa koska nahka käryää ja happi loppuu tuolla kuumuudessa. . .

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Toki helteet ja mahdolliset kesämenot vähän hillitsevät mutta itsellä on sellainen tilanne, että tämän hetken pelit eivät oikein jaksa innostaa pariinsa. Syynä voi toki olla sekin että niitä on sen verran kesken että ei tiedä mistä päin lähtisi kasaa lähestymään. Toisaalta taas esim. Watch Dogs kiinnostaa kun sen pariin pääsee mutta pelin aloittaminen ei usein niinkään innosta.

Oikeastaan itsellä ei edes ole mitään täysillä kiinnostavaa peliä kesken. Mikäli jotain todella kiinnostavaa löytyisi hyllystä niin varmasti sitä tulisi pelailtuakin.

Vastasin "Olen pelannut vähemmän".

Käyttäjän RedJimi kuva
RedJimi

Merkittävimmät pelijulkkarit välttelevät kesää, mistä syystä se on erinomainen aika lyhentää mittavaa backlogia -takas pelaamaan siitä!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tällä hetkellä käristän työn puolesta nahkaani tuolla ulkomaailman infernaalisessa poltteessa päivittäin, joten iltaisin ulkoilu ja kedoilla temmeltäminen on suurin piirtein viimeinen aktiviteetti, joka päähän pälkähtää. Siksipä kirjoja, sarjakuvia, elokuvia, sarjoja ja pelejä on kulunut huomattavasti normaalitilannetta enemmän.

Pelattavastakaan ei ole ollut pulaa: Wolfenstein: The New Orderiin kului mukavasti aikaa alkukesästä ja megayllättäjä Divinity: Original Sin osoittautui taannoin kaikkea muuta kuin pelkästään ihan kivaksi nostalgiaropellukseksi. Nyt ollaankin todellisten klassikoiden äärellä.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Ihan samalla tahdilla on pelaaminen jatkunut näissä kauheissa helteissä. Onneksi kohta on syksy taas, niin loppuu nämä kauheat kuumuudet. Ei ole mukavaa kun hikoilee jo pelkästään istuessa.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Muistakaahan tsekata meikän ja Norsuramman projekti alkuvuodesta, Kaamoskalenteri tarjoilee varmasti helpotusta myös näin kesähelteillä...ainakin lumisen intronsa avulla.

Kyllähän sitä itsekin koittanut enempi pysyä sisällä nyt näillä säillä, mutta eipä ole juuri pelaamiseen mitenkään vaikuttanut.

Nostoja